Cápák között: Új Cápa-befektetéssel indult az évad!

Kiemelt Piac

Lakatos István, az új Cápa, rögtön az első adásban harapott! Ráadásul egy “rutinos” Cápával, Balogh Péterrel közösen szállt be egy vállalkozásba. A Kishalak csak az első adásban több mint 600 millió forint értékben tettek ajánlatokat!

 

Az üzleti showműsor új évadának első vállalkozói egy apa-fia páros, az idősebb és ifjabb Kovács György egy drón-fejlesztési csomagért (Huro drón) rögtön 500 millió forintot kértek a Cápáktól, 8% üzletrészért cserébe. Nem tudták meggyőzni a milliárdos üzletembereket, hogy érdemes a cégükbe fektetni, ahogy egy egyedi fürdőruha-gyártó sem. Viola Judit 100 millió forintot kért vállalkozása megmentésére (Seachili), cserébe a cége 10%-át ajánlotta fel, de a Cápák nem kapkodtak utána.

Irimiás Gergő lángossütödéje (Gerike lángos sütödéje – Töltött lángos) bővítéséhez 5 millió forintos befektetési lehetőséggel érkezett a Cápák elé, amiért 10%-os tulajdonrészt ajánlott fel, nem a meglévő, hanem leendő új üzlete tulajdonából. Szimpatikus hozzáállásával és finom töltött lángosával sikerült a Cápák rokonszenvét elnyernie, pénzüket azonban nem. A befektetők nem látták a helyüket a kisvállalkozásban, így nem szálltak be a street food üzletbe.

A negyedik pitch-et egy fiatal vállalkozó, Kállai Jankó tartotta. A karanténhelyzet ihlette emléktárgy-vállalkozása azonnal felkeltette a Cápák érdeklődését (Forever Hands). Balogh Péter ki is próbálta a kéz-lenyomatot készítő gyors-szettet. A Kishal eredetileg 10 millió forintért 10%-ot ajánlott fel, ezt Lakatos István és Balogh Péter is kevesellte, első ajánlatuk 10 millió forintért cserébe 20% tulajdonrész volt. Az ambíciózus Kishal rögtön ellenajánlatot tett és ezzel két Cápát is megszerzett egyszerre! Balogh Péter és Lakatos István végül 5-5 millió forint értékben fektettek be a vállalkozásba, fejenként 8,75% tulajdonhányadért cserébe.

Az első adás K&H az innovációért különdíj jelöltje és a Telekom Digitálisan Tettrekész Díjának nyertese Kállai Jankó.

 

“Briliáns üzleti lehetőség” – 500 millió forintot kért a Cápáktól az apa-fia páros

 

A Cápák kiszálltak, de a vállalkozók nem akarták elhagyni a stúdiót

 

Nézd meg hogyan készülnek Gerike töltött lángosai a sütödében!

 

Elvarázsolta a Cápákat: Lángossütő szeretne lenni, ha nagy lesz

 

Seachili: a női test anatómiájára épülő vállalkozás

 

“Ez övön aluli ütés volt!” – Moldován Andrást kihozta a sodrából az egyik vállalkozó

 

Ez a fiatal srác megcsinálta: első 3 hónap alatt 30 millió forintos árbevétel!

 

Lakatos István és Balogh Péter üzlettársak lettek!

 

SOCIAL MEDIA