Nyerő Páros: Dudás Mikinek és Ivettnek kellett elhagynia a villát

Tejszínhub

Drámai szimpátia-szavazáson a párok döntöttek, és miután Rácz Jenőék egy szavazatot törölhettek, Dudás Mikinek és kedvesének, Ivettnek kellett elhagynia a játékot.

 

˝Ne sírj szerelmem, csináld meg!˝ Az énekesnő hosszú percekig reszelte a lakatot, de az sehogy sem akarta megadni magát. Már a könnyivel küszködött kétségbeesésében…

 

Balázs vicces beszólása Kírának: „Hát te sem fűrészeltél még sokat!” A műsorvezető nem bírta ki, hogy ne tegyen egy csípős megjegyzést Máté feleségének.

 

Bakos Gergő igazi ninjaként mentette meg szerelmét!  „Úristen, megcsinálta! Nem hiszem el!” – álmélkodott Heni szerelme teljesítményén.

 

„Nem gondoltam, hogy van olyan lyuk, ami kifog rajtad…”  Balázs nem hitte volna, hogy valakinek keskeny lesz az a bizonyos üreg. Egy pajkos megjegyzéssel szóvá is tette ezt Mikinek…

 

Rácz Jenő túlélési ösztönével küzdött szerelméért Rácz Jenő egy pillanatra sem akart megállni az akadálypályán, hiszen semmiképpen sem szeretett volna veszélyzónába kerülni.

 

Puskás Petiék vs. Dudás Mikiék: újabb páros mondott búcsút a versenynek Ezúttal sem volt könnyű döntést hozniuk a sztárpároknak, ráadásul Rácz Jenőéknek még egy előny is volt a tarsolyukban. Vajon felhasználták és kitöröltek egy szavazatot?

Puskás Peti is kiállt magukért a vitában Mikiék távozása után kitört a balhé a Villában: Petit – saját bevallása szerint – nehezen lehet kihozni a sodrából, ám Máténak most sikerült ezt elérnie.

 

Konyhában feszült egymásnak Kíra és Jenő. A Michelin-csillagos séf szerint a színésznek és párjának mindenkivel problémájuk van, így szerinte nagyon rossz úton járnak. „Ha így folytatják, a következő kiesők ők lesznek” – vélekedett Jenő.

 

Nincs leküzdhetetlen akadály Rácz Jenő előtt?  Mindenki megemelte a kalapját a Michelin-csillagos séf előtt. Még ő maga sem hitte volna, hogy ennyire sikeresen teljesíti a mai feladatot.

 

Miki és Ivett kiesésük után vallottak a játékban szerzett élményeikről…  A sztárpár már alig várja, hogy újra keblükre öleljék kislányukat, ám nem tagadják: szívesen folytatták volna még a küzdelmet a Nyerő Páros trófeáért.

 

 

Előzetes: Ilyen még nem fordult elő a Nyerő Páros történelmében!  (10.07.)

Az eddig kiesett párok most újra bizonyíthatnak. Aki a legjobban teljesít, az visszakerül a villába és ismét versenyezhet a Nyerő Páros 2020. trófeáért.

 

SOCIAL MEDIA