Nyerő páros: Parázs vitává alakult az esti beszélgetés

Kiemelt Tejszínhub

A tábortűz körülötti kellemes csevegés hamar megváltozott és a párok nem kímélték egymást. A nem mindig kellemes kérdések kereszttüzébe Czutor Zoliék kerültek.

 

Vaksötétben szálltak szembe a fiúk a földönkívüli szörnyekkel. Egerekkel, férgekkel és a veszedelmes pókkutyával is meg kellett küzdeniük a srácoknak…

 

Puskás Peti és Dallos Bogi kegyetlen érzelmi hullámvasútja Az X-Faktor mentorai egymás karjaiban ugráltak az örömtől, ám hamar kiderült: semmi okuk a boldogságra. Sőt!

 

Czutor Zoli megkérdőjelezte Rácz Jenőék kapcsolatát A Belmondo frontembere szerint a Michelin-csillagos séf és kedvese nem bízhatnak igazán egymásban. Vajon érzékeny pontra tapintottak?

 

„Ki az az ember, aki engem meg mer kérdőjelezni?”  „Olyan agresszív vagy!” – háborodott fel Máté. Persze Jenőt sem kellett félteni: a Michelin-csillagos séf kapásból visszaszólt a színésznek.

 

Czutor Zoliék hadat üzentek Puskás Petiéknek A Belmondo frontembere képtelen volt magában tartani ingerültségét, mikor megtudta, valamelyik páros szerint nem elég őszinték.

 

SOCIAL MEDIA