Új brandet dob piacra a Street Kitchen

Kiemelt Márkák

A Fördős Zé szakmai vezetésével működő gasztrocsapat Street Kitchen Instant néven új brandet vezet be, mellyel a teljesen kezdő szinten lévő, ám a sütés-főzés iránt nyitott közönséget kívánják megcélozni.

Új időszámítás veszi kezdetét a Street Kitchennél. A Fördős Zé nevével fémjelzett gasztrocsapat égisze alatt ugyanis egy új kezdeményezés indult útjára, SK Instant néven.

A karanténidőszak alatt indítottuk útjára a ’Bespájzolva’-rovatunkat, amelyben hasznos bevásárlási, főzési tippeket-tanácsokat igyekeztünk adni a négy fal közé rekedt sorstársainknak. A rovat óriási népszerűségnek örvendett, özönlöttek a kajafotók, amiket a receptjeink, tippjeink alapján készítettek a gyakran teljesen kezdő szinten lévő otthon főzők. Sőt, sokan a rovatban találhatók mentén tették meg első konyhai szárnypróbálgatásukat, és abból, a kényszer szülte helyzetből váltak mindennapi hobbiszakáccsá” – mondta Fördős Zé, aki úgy érezte, a segítség nem csak a veszélyhelyzetben szükséges a gasztronómia felé kacsintgatóknak. „A ’Bespájzolva’ kapcsán kapott visszajelzéseket látva döntöttünk úgy, hogy más formában ugyan, de továbbvisszük az alapkoncepciót. Számtalan olyan, gasztronómiára nyitott kezdő hobbiszakács van, – gondolok itt elsősorban a fiatalabb generációra – aki még nem mozog annyira otthonosan a konyhában. Az Instant elsősorban azoknak szól, akik szeretnének a lehető leggyorsabban – akár csak az otthon található alapanyagok felturbózásával – valami igazán jó kaját összedobni” – tette hozzá Fördős Zé, aki hisz abban, hogy megtartva az arany középutat, minden alapanyag beilleszthető a hétköznapokba.

Az Instantban nemcsak egytepsis, egylábasos ételek receptjeit osztjuk majd meg: lesznek itt mikróban elkészíthető kaják, félkész és készételeket turbózó tippek, 5 hozzávalós receptek, de azt is igyekszünk megmutatni, hogy a spájzban lapuló befőttek és savanyúságok miként használhatóak fel, a megszokottaktól eltérően” – mondta a Street Kitchen szakmai vezetője.

Az Instant tartalmai ezen a linken érhetőek el.

 

SOCIAL MEDIA