A Sony közzétette ‘Ready for PlayStation®5’ minősítéssel rendelkező BRAVIA™ televízióinak listáját

Kiemelt Márkák

A Sony Europe közzétette azon BRAVIA televízióinak listáját, melyek ‘Ready for PlayStation®5’ minősítéssel rendelkeznek. A ‘Ready For PlayStation®5’ a Sony Interactive Entertainment és a Sony Europe közreműködésének eredményeként jött létre, célja, hogy segítsen a felhasználóknak a megfelelő televízió kiválasztásában a következő konzolgeneráció tagja, várva várt PlayStation 5 (PS5™) megjelenéséhez, mely a karácsonyi időszakban válik elérhetővé.

Az első ‘Ready for PlayStation 5’ televíziók az XH90 4K HDR teljes háttérmegvilágítású LED, valamint a ZH8 8K HDR teljes háttérmegvilágítású LED készülékek1. Az XH90 4K felbontás mellett 120 képkocka/másodperc2 sebességű megjelenítésre képes, rendkívül alacsony, 7.2 milliszekundumos bemeneti késés mellett3. A ZH8 elképesztően részletes 8K felbontású tartalmak4 megjelenítésére képes, ezen felül 4K felbontású, rendkívül magas, 120 képkocka/másodperc2 sebességű játékmenet megjelenítésére is alkalmas (a specifikációk játékonként eltérhetnek). Mindkét televízió kiemelkedő játékélményt biztosít a PS5 játékkonzollal.

A ‘Ready for PlayStation 5’ televíziók BRAVIA Game Mode-dal is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy alacsony késés mellett játszhassanak PS5 játékaikkal. A BRAVIA Game Mode-nak köszönhetően a felhasználók a televíziót és a PS5 konzolt egyaránt el tudják indítani a DualSense™ vezeték nélküli kontrollerrel, és gördülékenyen tudják irányítani konzoljukat a televízió távirányítójával5.

A Sony televíziók győnyörű képeket jelenítenek meg, élénk színekkel és lenyűgöző kontraszttal az X1-es processzornak köszönhetően. Ezen felül az erőteljes hangzás – mely közvetlenül a képernyő irányából érkezik – rendkívül élethű és magával ragadó nézői élményt biztosít. A Sony élvonalbeli szabadalmaztatott technológiáinak köszönhetően a felhasználók teljesen átadhatják magukat az új konzolgenerációnak a PlayStation 5 segítségével.

 

1 8K: 7,680 x 4,320 pixel. 4K: 3,840 x 2,160 pixel. Használatához HDR kompatibilis tartalmak szükségesek, mint a Netflix, az Amazon Video, illetve HDMI kábel segítségével csatlakoztatott egyéb HDR kompatibilis tartalmak. Használatához külön értékesített HDMI kábel szükséges.

2 A 4K/120 képkocka/másodperc megjelenítés egy későbbi frissítést követően lesz elérhető a BRAVIA TV-ken.

3 Az XH90 4K/120 képkocka/másodperc sebességű megjelenítés bemeneti késését belső tesztkörnyezetben határozták meg, így környezettől és más tényezőktől függően eltérhet.

4 A PlayStation 5 8K képmegjelenítése egy későbbi frissítést követően lesz elérhető a BRAVIA TV-ken.

5 A televízió távirányítója automatikus szinkronizálást és alapvető irányítási lehetőségeket biztosít a PlayStation konzolon.

SOCIAL MEDIA