RTL Klub: útjára indult a Made in Karantén!

Kiemelt Piac

A sajátos tehetségkutatóban egy biztos: a tehetség otthon van! A Made in Karanténban adásonként, a zsűri ítélete alapján egy videó egymillió forintot ér!

Az első adásban – a zsűri komoly érvelése alapján – Mátyus Arnold videója nyert, aki egy szellemes, saját számot mutatott be. Övé az első egymillió az egy videóért.

A teljesen saját fejlesztésű, egyedi tehetségkutatóban Sztarenki Dóra, a Mellékhatás szereplője, A Konyhafőnök VIP legutóbbi győztese, ByeAlex, az X-Faktor mentora, Gáspár Laci, az Álarcos énekes egyik nyomozója és az X-Faktor mentora, valamint Szabó Győző, A mi kis falunk színésze dönt: a legkreatívabb, legszórakoztatóbb, legeredetibb, legemlékezetesebb produkciókat díjazzák minden alkalommal.

A zsűrinek az otthoni körülmények között rögzített, formai követelmények nélküli videók készítői először bemutatkoznak egy rövid beszélgetés keretében, ezzel bepillantást nyerve a videó készítő hátterébe, majd a beküldött produkció megtekintését követően, közösen értékelik a látottakat.

Az első adásban többek között volt, aki lábbal ivott pohárból, bekötött szemmel hajtogatott zoknikat, akadt, aki egy igen speciális, házi karantén-takarítást mutatott be (utóbbit ne próbálja ki senki otthon)! A Made in Karantén első adásában 50 fős zenekari előadást és énekes produkciókat is láthattunk.

A Made in Karantén bárkinek a videóját várja, aki szívesen bemutatná, hogyan éli meg az otthonlétet, hogyan űzi a hobbiját a négy fal között, hogyan valósítja meg régi álmát, melyre eddig esetleg nem volt ideje, illetve hogyan engedi szabadjára kreativitását.

Jelentkezni telfonon Viberen vagy Whatsappon lehet a 06 30 195 95 95-ös számon, de videókat az alábbi honlapon keresztül is várnak: http://rtl.hu/madeinkaranten

Ő lett a Made in Karantén első győztese:
https://www.rtl.hu/rtlklub/madeinkaranten/o-lett-a-made-in-karanten-elso-gyoztese

SOCIAL MEDIA