Red Bull-dokumentumfilm Teyana Taylor showjáról

Inspiráció Kiemelt

A Red Bull vadonatúj dokumentumfilmjének középpontjában a kulturális ikon, Teyana Taylor áll. Az Assembly Required: Teyana Taylor’s House of Petunia című, egyórás alkotás az énekes-dalszerző emlékezetes fellépésére kalauzol el, a New York-i Red Bull Music Festivalra, bemutatva a show elkészültének folyamatát, a közös munkát a tehetséges kreatív szakemberekkel, producerekkel, stylistokkal, koreográfusokkal. A film február 20-tól a YouTube-on és a Red Bull TV-n tekinthető meg.

 

Az Assembly Required: Teyana Taylor’s House of Petunia című filmmel a rajongók az első sorból élhetik át, miként valósítja meg Taylor álmai koncertjét. Nyers és kendőzetlen: az énekesnő felkészülésének minden fájdalmas pillanatát rögzítették a kamerák, köztük az órákon át tartó próbákat, az összeomlásokat és sok, a színfalak mögötti pillanatot. Teyana megosztja nézőivel személyes élményeit, amelyeket keményen dolgozó énekesnőként élt át a férfiak által dominált zeneiparban, miközben próbálta egyensúlyban tartani az anyaságot, házasságát és karrierjét. Az Assembly Required: Teyana Taylor’s House of Petunia egy érzelmes utazás a showbiznisz legkitartóbb női szereplőjével.

 „Házat építek. Úgy fogják hívni, House of Petunia. Az összes elképzelésem életre kel benne – mesélt Teyana filmjéről. – A House of Petunia az eddigi legambiciózusabb előadásom. Elképesztően izgulok miatta, mert rengeteget jelent számomra.”

Az egyórás, kulisszák mögötti dokumentumfilm megmutatja a rajongóknak, hogyan dolgozott együtt a Red Bull Teyanával és csapatával – köztük édesanyjával és menedzserével, Nikki Taylorral; férjével, Iman Shumperttel; rendezőjével, Carringtonnal és vezető koreográfusával, Coco Gilberttel –, és hogyan hozták közösen tető alá a House of Petunia című műsort. A filmben megjelenik még Usher, Fabolous és Method Man is.

 

 

A Red Bullról
A Red Bull 20 éve ünnepli a zenét, az általa teremtett kultúrát és a benne alkotó kreatívokat. A vállalat világszerte számos fesztivál, zenei edukációs workshop, művészekkel való kollaboráció és ezernyi kezdeményezés segítésével támogatja a művészeket és helyi zenei közösségeket.
www.redbull.com/music

Facebook: /RedBullMusic

Twitter: @RedBullMusic

Instagram: @RedBullMusic

#AssemblyRequired