Rádióműsort indít a Media1

Kiemelt Piac

A tavaly január 8-án elindított Media1 hírportál rádiós márkakiterjesztéssel bővül: a műsor hétfő esténként, kéthetente hallható majd az ATv csoporthoz tartozó Spirit FM hullámhosszán. 

A Media1 műsor az FM 87,6 MHz-on kívül a spiritfm.hu-n, az adásideje alatt streaminggel is elérhető lesz, továbbá a Media1 műsorok az adásba kerülést követő napokban felkerülnek a Media1.hu testvéroldalára, Magyarország egyik legrégebbi, 2009 óta üzemelő beszélő podcastjára, a vipcast.hu-ra, továbbá a vipcast Apple iTunes és Spotify csatornájára, valamint elérhetők lesznek a Media1.hu hírportálon keresztül is.

“Nem sokkal egy médiakonferencián való megismerkedésünket követően megkérdeztem Korvin Tibortól, a Spirit FM programigazgatójától, ha a Media1 elindítana egy médiával foglalkozó rádióműsort, tudna-e a közéleti és szórakoztató jellegű témákkal is foglalkozó Spirit FM ehhez műsoridőt biztosítani. Szerencsére a rádió vezetése nagyon nyitottnak bizonyult az ötlet iránt, teljesen szabad kezet biztosítanak számunkra, így mostantól a hamar sikertörténetté vált hírportálunk márkakiterjesztéseként újabb csatornán juthatnak el tartalmaink a média világa iránt fogékony érdeklődőkhöz. Jó lehetőség ez azért is, hiszen így professzionális rádiós technikai háttér mellett, jól felszerelt rádiós stúdióban tudjuk folytatni a 2009-ben létrehozott podcastunk, a Vipcast frissítését” – mondta a műsor kapcsán Szalay Dániel, a Media1 hírportál és Vipcast tulajdonos-főszerkesztője.

Nyitó képünkön balra a műsor első vendége, Palocsay Géza, az Adevinta Classified Media Hungary ügyvezetője és Szalay Dániel főszerkesztő, műsorvezető.

SOCIAL MEDIA