Új pénzügyi igazgató a McDonald’snál

Karrier Kiemelt

A Progress Étteremhálózat Kft., a McDonald’s hazai Developmental Licensee Partnere új pénzügyi igazgatója 2019. őszétől Glattfelder Tamás. A szakember közel 20 éves pénzügyi vezetői tapasztalattal, a Diageo ír vállalatának pénzügyi és üzleti teljesítményéért felelős vezetői székéből érkezett a Progress Kft-hez. Ezt megelőzően 9 évig a Dreher Sörgyárak Zrt. magyarországi pénzügyi igazgatójaként dolgozott, és más FMCG területen, komplex nemzetközi nagyvállalati környezetben töltött be pénzügyi pozíciókat itthon és külföldön egyaránt.

A Progress Étteremhálózat Kft. pénzügyi igazgatójaként és a menedzsment tagjaként Glattfelder Tamás kiemelt szerepet tölt majd be a hazai McDonald’s étteremhálózat további modernizálásában és bővítésében, a franchise rendszer üzemeltetésében. A pénzügyi és számviteli osztályok irányítása mellett a szakember feladata a társaság pénzügyi és franchise-stratégiájának tervezése és menedzselése, valamint senior tanácsadás az üzletvitel valamennyi területén.

Horváth Ágnes, a Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője a szakemberrel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Nagyon örülünk Tamás érkezésének. Meggyőződésünk, hogy erős stratégiai szemlélete, igénye a folyamatos fejlődésre, az új fejlesztések, innovációk tervezésében és megvalósításában első kézből szerzett tapasztalatai, valamint emberközpontú szemlélete egyaránt alkalmassá teszik arra, hogy a McDonald’s márka hazai fejlődését, a hálózatunk bővülését és erősödését pénzügyi stratégaként és szakembereink méltó és motiváló vezetőjeként támogassa.”

Pénzügyi igazgatóként a jövőben Glattfelder Tamás felel majd az üzleti partnerekkel, bankokkal, pénzügyi intézetekkel és könyvvizsgáló cégekkel történő kapcsolattartásért, emellett kulcs szerepet tölt majd be a hazai Developmental Licensee-vel és a globális franchise tulajdonos McDonald’s-szal való sikeres együttműködésben.

SOCIAL MEDIA