Graffitikkel meséltek a Jägermeisterről

Kiemelt Tejszínhub

Magyarország legnagyobb tavaszi egyetemi fesztiválján, a Lágymányosi Eötvös Napokon (LEN) zárult le a Jägermeister által támogatott I. Egyetemi Gräffiti Bajnokság az eredményhirdetéssel. A zárónap egyik fő attrakciójaként profi graffitisek a márka védjegyét, az ikonikus szarvas motívumot festették fel.

Idén 15. alkalommal rendezték meg a tavasz legnagyobb hazai egyetemi fesztiválját, a Lágymányosi Eötvös Napokat. Az ELTE Lágymányosi Campusának hagyományos szemesztervégi ünnepe idén május 8. és május 10. között foglalta el helyét az épület körül, és két rendezvényhelyszínre leosztva vonultatta fel a hazai könnyűzene legnépszerűbb képviselőit. A három nap alatt olyan fellépők zenéire bulizhattak a fiatalok, mint például a Hősök, Majka, Cloud 9+, PIXA vagy Peter Jabin.

A nyertes pályamű

Idén először rendezték meg a Jägermeister által életre hívott I. Egyetemi Gräffiti Bajnokságot, amit 7 felsőoktatási intézményben hirdettek meg amatőr kategóriában a hallgatók között. A résztvevő iskolákból (DE, SOTE, BME, SZE, SZOTE, PTE, ME) 6-6 csapatnak volt lehetősége felfújni a Jägermeister tematikára épülő saját skiccet.

A győztes csapat

Az egyetemi fordulóba jutott csapatok nyereménye fejenként egy-egy üveg 0,7 literes új Jägermeister Scharf, illetve csapatszinten egy 1,75 literes pumpás Jägermeister volt, a közönség és a zsűri szavazata alapján az országos forduló nyertese a Debreceni Egyetem (névsor: Ivándel Aletta és Pataki Márk duó) lett. Nyereményük fejenként 1-1 db Balaton Sound heti bérlet volt.

A közönségdíjas alkotás

László Dávid, a Jägermesiter promotion managere a projekt kapcsán elmondta: „Több mint hét éve képviselik hallgatók a Jägermeistert az ország tíz legaktívabb egyetemén. E program keretein belül sikerült idén az eddigi legkomplexebb, hallgatóknak szóló országos rendezvényünket lebonyolítani. A sok kihívás mellett változatos rajzokkal, festményekkel találkoztunk, a sorozat méltó lezárása volt a LEN-en végső győztest hirdetni!”

Az I. Egyetemi Gräffiti Bajnokság résztvevői

 

SOCIAL MEDIA