Dudás Krisztina a MikroCredit Zrt. vezetőségében

Karrier Kiemelt

Április elejétől Dudás Krisztina marketingigazgatóként folytatja pályáját a MikroCredit Zrt. vezetőségében. Feladatai közé tartozik egyebek között a cég marketingstratégiájának kialakítása és a hitelpiaci szegmensben betöltött szerepének erősítése.

A szakember jelentős tapasztalattal rendelkezik nemzetközi pénzintézetek üzleti növekedésének és ismertségnövelésének területén, továbbá számos stratégiai váltást is sikeresen irányított. A MikroCreditet megelőzően öt éven át a Provident marketingigazgatói pozícióját töltötte be. Krisztina szakmai feladatain túl aktív szerepet tölt be a hazai szakmai életben a Magyar Reklámszövetség elnökségi tagjaként, a Magyar Marketing Szövetség Döntéshozók Klubjának alapító tagjaként, valamint a MMSZ által áprilisban indított Digital Masters program mentoraként.

„Örülök, hogy a személyi hitelezés piacán egy olyan fintech céghez csatlakozhattam, amely a pénzügyi vállalkozások között elsőként kínált egyedülálló end to end online hitelkonstrukciót a magyar piacon. A folyamatosan fejlődő MikroCredit Zrt. termékei és növekvő ügyfélköre a változó szabályozási környezetben olyan kihívásokat tartogat számomra, amely sokéves szakmai tapasztalattal a hátam mögött is izgalmas, új feladatnak ígérkezik” – mondta el Dudás Krisztina az érkezése kapcsán

Sárközi Zoltán, a MikroCredit Zrt. vezérigazgatója kiemelte: „Biztos vagyok benne, hogy Krisztina személyében a dinamikusan fejlődő vállalatunk olyan marketingszakemberre talált, aki tudásával, szakmai tapasztalatával nem csak a hiteltermékeink sikerességéhez járul hozzá, de lendületességével, szemléletével és a digitalizáció iránti elkötelezettségével a csapatunkba is új színt hoz.”

A MikroCredit Zrt. 2018-ban bevezetett hitelterméke a hazai személyikölcsön-piacon a pénzügyi vállalkozások közül elsőként kínált digitális alternatívát a kis összegű kölcsönök felvételére. A MiniKölcsön és Expressz MiniKölcsön termékek mögött informatikai szempontból is különleges és újszerű megoldás áll. A MikroCredit által kínált MiniKölcsön egyszerűen, online – mobiltelefonos applikáció használatával is – igényelhető, aminek összegét az elektronikus aláírást követően akár már egy órán belül folyósítani tudják az ügyfél számlájára.

SOCIAL MEDIA