Már működik az ELTEphone!

Piac

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közösségének erősítését és pénztárcabarát mobilozását célozza az ELTEphone, amelyet az egyetem diákjai és dolgozói igényelhetnek, akár korábbi telefonszámuk megtartásával. Az ELTEphone műszaki hátterét a Telenor Magyarország biztosítja.

Kifejezetten egyetemisták és egyetemi dolgozók igényei szerint alakították ki az ELTEphone-t, ami jelenleg kétféle csomagban, ELTE MINI és az ELTE MAXI néven érhető el. Az ELTEphone-előfizetők között mindkét díjcsomag korlátlan híváslehetőséget és jelentős, akár havi 10 gigabájtos belföldi vagy EU-n belüli mobilnetes forgalmat tesz lehetővé. A MAXI csomag korlátlan hívást tesz lehetővé bármilyen magyarországi telefonszámra belföldön és az Európai Unión belül, beleértve az 1-es roaming díjzóna egyéb országait is. Az ELTEphone-tarifák – amíg az adott hónapban aktív adatkeret érthető el – korlátlan levelezést és böngészést biztosítanak, azaz ezek a tevékenységek nem csökkentik a havi adatkeretet.

Az ELTEphone komoly előnye, hogy a tarifa használói a Telenor Magyarországgal állnak szerződésben és közvetlenül a mobilszolgáltatónál végezhetnek bármilyen adminisztrációt harmadik fél közreműködésének szükségessége nélkül. A szolgáltatás a Telenornál elérhető publikus lakossági és üzleti előfizetésekkel megegyezően teljes hozzáférést biztosít a Hipernet-hálózathoz mind országos lefedettségben, mind az elérhető legmagasabb letöltési sebesség terén. Az ELTEphone-osoknak egyetemi tanulmányaik befejeztével sem kell lemondaniuk a kedvezményes díjcsomagról, hallgatói jogviszonyuk befejeztével is megtarthatják. Az ELTEphone egyéves vagy kétéves tarifahűséggel választható, utóbbi esetén kedvezményes készülékvásárlásra is lehetőség nyílik.

Az ELTEphone-tarifákat az ELTEShopban lehet igényelni. A regisztráció után e-mailben érkező kupon segítségével a Telenor Magyarországnál véglegesíthető a megrendelés (akár online, akár személyesen a szolgáltató üzleteiben, amelynek során akár meglévő telefonszámukat is megtarthatják. Egy hallgató összesen öt kupont válthat ki, így igény szerint családtagjai is csatlakozhatnak a kedvezményes tarifához.

Az ELTEphone-csomagok részletei:

1.) ELTE MINI

2.) ELTE MAXI

Belföldi mobil adatforgalom

1.) 1,5 gigabájt

2.) 10 gigabájt

Hanghívás flottán belül

1.) korlátlan

2.) korlátlan

Hanghívás belföldön

1.) 240 perc

2.) korlátlan

Hanghívás roaming EU-n belül és 1-es díjzónában

1.) 240 perc

2.) korlátlan

Az ELTE MINI 3 és 10 GB-os havi adatjeggyel bővíthető.

SOCIAL MEDIA