Egyesítés és egységesítés az Euronicsnél

Piac

Az Euronics nagy bejelentést tett a közelmúltban nyilvánossá vált kereskedelmi fúzió híre után: a műszaki piac tapasztalatát egyesíti a cégben. Az elmúlt években a vállalat vezetése tudatosan alakította át a menedzsmentet, 2019-ben pedig az Euronics márka teljes imidzsváltását tűzte ki célul. A több éven át zajló, belső megújulási folyamatoknak köszönhetően a kereskedelmi piac kiváló vezetői egyesítik erőiket.

Az összesen több mint 100 év tapasztalattal rendelkező Euronics-csapat (a fotón balról jobbra) Hunyady László marketing- és értékesítési igazgató, Zentai Gergely műszaki igazgató, Fazekas Zsolt alapító-tulajdonos, Fazekas Bálint nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató, dr. Sándor Lilian gazdasági és jogi igazgató, Rohrböck András beszerzési igazgató, Tóth József logisztikai igazgató, Juhász Szabolcs hitel és egyéb szolgáltatások igazgató, Kóbor Attila informatikai igazgató a vállalat 1250 dolgozójával együttműködve valósítja meg a 2019-es terveket.

„Büszkék vagyunk rá, hogy olyan hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező kollégák kerültek az Euronics élére, akiknek tudása, hozzáértése alapozta meg a cég fennállásának legnagyobb árbevétel-növekedését, ezáltal vállalatunk piaci pozíciója tovább erősödik. Erőinket tehát nem kereskedelmi fúzióval, hanem belső megújulás révén egyesítettük, egységesítettük” – nyilatkozta Hunyady László a bejelentés kapcsán.

Az egységesítéssel a 2019-es megújulási lépések hatásai hamarosan országszerte is érezhetők lesznek.

Az Euronics Műszaki Áruház – Vöröskő Kft.-ről:

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapították, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A cég 2001 áprilisában csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz, amelyhez 36 országban több mint 8800 üzlet tartozik. Az Euronics már Magyarország minden megyéjében jelen van. A Vöröskő Kft. árbevétele 2018-ban meghaladta a bruttó 74 milliárd forintot. A cégcsoport összesen 1250 dolgozót foglalkoztat.

SOCIAL MEDIA