Új vezetők irányítják a Danubius Hotels értékesítési csapatát

Karrier Kiemelt

Jelentős szakmai múlttal rendelkező két szakember, Kristóf Kitti és Bak Enikő veszi át március 18-tól a Flamenco-Budapest és a GelAstEr klaszter értékesítésének vezetését.

Március 18-ától új értékesítési igazgató, Kristóf Kitti vezeti a Danubius Hotel Flamenco és a Hotel Budapest (Flamenco-Budapest klaszter) csapatát.

A szakember a Danubiustól távozó Prepuk Magdolna helyét veszi át a pozícióban. Kristóf Kitti 2011 óta erősítette a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena értékesítési csapatát, ahol Banquet és MICE sales managereként tevékenykedett.

Korábban a két szálloda marketingfeladatait is koordinálta, és számos nagy sikerű esemény, így például díjátadók, jubileumi ünnepség és szakmai képzések szervezését irányította.

 

A Danubius Hotel Gellért, a Danubius Hotel Astoria City Center és a Hotel Erzsébet City Center szállodák (GelAstEr klaszter) értékesítési csapatának irányítását is új szakember látja el márciustól.

A jövőben Bak Enikő, aki eddig is a szállodák üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, egy személyben irányítja a három szálloda sales-, revenue- és marketingcsapatának munkáját. Ezzel egy időben Simon Bea korábbi értékesítési igazgató távozott a cégtől.

A húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező Bak Enikő 2018-ban érkezett a Danubius Hotels Grouphoz. Ezt megelőzően az Accor Hotels Group központjában Multi Hotel revenue managereként dolgozott.

Korábban értékesítés, marketing, e-commerce és revenue menedzsment területek vezetése tartozott a feladatai közé a Mellow Mood Hotels szállodáiban és a Buddha-Bar Hotel Budapestben.

A Danubius Hotels Group

A Danubiust 1972-ben alapították, a Danubius Hotels Group mára Magyarország legnagyobb szállodaláncává nőtte ki magát.  A 46 szállodával, több, mint 4300 dolgozóval üzemelő, Európa öt országában jelen lévő cég tulajdonosai hosszú távú befektetőként elkötelezettek a gyógyturizmus és a medical wellness irányában és a nemzeti kincset jelentő épületek felújításában, állagmegóvásában. A Danubius szállodák a városi „City” , és a gyógy- és wellness-szállodák, a „Spa” márkák köré szerveződnek. A városi szállodák közé tartoznak Magyarország legrégibb, legpatinánsabb szállodaépületei. A Danubius Spa szállodák Európa-szerte ismert Medical wellness-szállodák, melyek számos gyógykezeléssel és komplex terápiával várják vendégeiket. A Danubius Hotels Group büszke arra, hogy nemcsak üzleti szolgáltatásaiban, de munkáltatói szemléletében is innovatív, vallja, hogy a vendégek és a munkavállalók egyformán fontosak a cég számára.

SOCIAL MEDIA