Kibeszélő: indul a Fanta új YouTube csatornája

Tejszínhub

Bulik, barátok, példaképek, ellenségek, pletykák, inspirációk, trendek és még csomó más érdekes dolog, spontán és őszintén – ezt hozza el mostantól a Fanta. Kibeszélő címmel indít új sorozatot YouTube csatornáján az üdítőital: a rendszeresen megjelenő, rendhagyó epizódokban a legmenőbb hírességeket fogja faggatni Miskovits Marci, izgalmas témákban, olyan helyszíneken, amiket eddig még nem láthatott a közönség. Az első rész már megtekinthető online, a vendég pedig Tóth Dániel György, vagy ahogyan a nagyközönség ismeri, Pixa.

Mizu, Apuveddmeg, Valami van a levegőben, Bulibáró – mi a közös ezekben a gigaslágerekben? Pixa mindegyikben közreműködött. Pályafutása során a magyar rapszcéna legnevesebb előadóival dolgozott együtt. De nem csak itthon szerzett magának hírnevet: forgatott klipet Snoop Dogg-gal, és nyert már nemzetközi remixversenyt is, amit Steve Aoki alapított. De persze a Pixa-sztorit legjobban ő maga tudja elmesélni.

Pixát egy stúdióban látogatja meg Miskovits Marci, és olyan villámkérdésekkel indít, mint hogy tél vagy nyár, felhúzós vagy nem felhúzós story, karrier vagy szerelem, hamburger vagy hotdog, Fluor vagy Kis Grófo, Facebook vagy Insta, afteres vagy hajadismijen. De szóba kerülnek az aktuális trendek, hogy mi inspirálja őt, és hogy miből lehet előre megmondani, hogy valamiből akkora sláger lesz, hogy utána egy ország nem tudja kiverni a fejéből a szövegét. A Kibeszélő első részében igazgatói intők, kamaszkori lázadós sztorik és régi fényképek is előkerülnek, sőt, a zenész még ajándékot is hozott a rajongóknak, de a legjobb részeket nem lőjük le, nézd meg inkább gyorsan itt.

A Coca-Cola Magyarország termékcsaládjába tartozó Fanta márka évek óta alkalmaz újszerű megoldásokat a fiatalokkal való kommunikációban. A Kibeszélő további részeiben is egytől-egyig változatos ötletekkel állnak elő, meghökkentő tartalmakkal, környezetekkel és szövegekkel.

A fiatalok maguk is is bele tudnak szólni a műsorba. Részesei lehetnek a sorozat irányításának, feltehetik a kérdéseiket, megoszthatják a Kibeszélő szervezőivel az ötleteiket, és azt is elmondhatják, kit látnának szívesen a képernyőn a legközelebbi adásokban. További részletek a Fanta Facebook és Instagram oldalán.

SOCIAL MEDIA