MOM Park: pályázni lehet a fotózásból befolyt összegre

Inspiráció

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly decemberben is karitatív karácsonyi fotózást szervezett a MOM Park. Az ismét nagy sikert arató kezdeményezés keretében a bevásárlóközpont látogatói a róluk készült fényképeket és naptárakat 881 650 forint értékben vásárolták meg. A MOM Park a befolyt összeget a szociálisan hátrányos helyzetű embereket és családokat támogató Humanitás Szociális Alapítvány javára ajánlotta fel.

A MOM Park immár évek óta szervez remek hangulatú, karitatív célú karácsonyi családi fotózásokat. A fotózásból befolyó összegből minden évben egy alapítványt támogatnak, a program tavalyi kedvezményezettjének a Humanitás Szociális Alapítvány választották. A szervezet támogatásaik révén olyan rászoruló magánszemélyek és közösségek részére nyújt hatékony és valódi segítséget, akik és amelyek önmaguk is hajlandók lépéseket tenni problémás élethelyzetük megoldásáért, életminőségük javításáért és céljaik elérésért.

A december első két hetében zajló fotózáson készült képekből a profi fotós stáb a helyszínen egyedi képeslapokat és naptárakat állított össze, és az ezek megvásárlásából összegyűlt 881 650 forintot a bevásárlóközpont a Humanitás Szociális Alapítvány számára ajánlotta fel. A befolyt összegre az alapítvány a 2019. évben kiírt pályázati és adományozási programjaik keretében ír ki pályázatot beteg gyermekeket nevelő családok részére. A pályázaton az alapítvány olyan családok jelentkezését várja, amelyek számára nehézséget okoz a beteg gyermek gyógyszereinek, gyógyászati segédeszközeinek és gyógykezelésének finanszírozása. A pályázatra március 15-ig lehet jelentkezni az alapítvány honlapján (www.humanitasalapitvany.hu).

A kezdeményezésből befolyt összeget a MOM Park marketing- és PR-igazgatója, Szegedi Anna január 31-én adta át dr. Bagdy Emőkének, az alapítvány kuratóriumi elnökének.