Divatbemutató gyerekek

Inspiráció

Nem lehet túl korán kezdeni a divatot! Magyarországon egyre elterjedtebb, hogy a szülők a gyermekeiket úgy öltöztetik, mint a felnőtteket. A kicsik is szeretnek csinosan öltözni, divatos ruhákban járni – és ez magával hozza a gyerekdivat piacának erősödését.

A Fashion Kids Hungary Modellügynökséget rendszeresen keresik meg divatmárkák azzal, hogy gyermekmodelleket szeretnének felkérni különböző feladatokra, és szerencsére nem kell elutasítaniuk a felkéréseket, hiszen több ezer kis modell jelentkezik hozzájuk.

Legutóbb Dubajban az egyik ismert gyermekruhamárka forgalmazója kérte fel az ügynökséget, hogy gyermekmodelleket és fotóst biztosítson a márciusi kiutazás alkalmával. A Fashion Kids Hungary hamarosan egy komplett modell csapattal utazik ki Dubajba: 15 magyar gyermekmodell fog fellépni a nemzetközi Kids Fashion show-n.

„A magyar gyerekek nagyon szépek és ügyesek, ezért nemcsak itthon, hanem a külpiacokon is erősek tudunk lenni. Modelliskolánkban 4 és 13 év közötti csemetéknek tanítjuk meg a szakmát, ezzel pedig nemcsak kereseti lehetőséget biztosítunk nekik, hanem megtanulnak szépen öltözködni, színpadon mozogni, sminkelni, hajat készíteni” – mondta Bartalovics Ildikó, a Fashion Kids Hungary Modellügynökség vezetője, aki hozzátette: hamarosan elindítják az ország első gyermekmodell-magazinját is.

A gyermekmodellek legutóbb egy izgalmas fotózáson vettek részt, ahol több hazai márka ruháiban pózoltak Szabó Sándor fotós kamerája előtt. A képeken látható ruhákat divattervezők biztosították. A színpadi mozgás betanításában Hunyadi Donatella és Mező Tibor Justin vettek részt.

SOCIAL MEDIA