Házikoszt elfoglalt embereknek

Inspiráció

Megjelent Kárai Dávid, az ízHUSZÁR magazin alapító szerzőjének legújabb könyve, amelyben a mindennapi főzés népszerűsítését tűzte ki céljául. A #HÁZIKOSZT – Az otthonfőzés művészete több mint 75 új és klasszikus recepttel kínál megoldásokat olyan élethelyzetekre, amelyekkel nap mint nap szembesülünk.

Sietős, de teljes értékű reggelik, csomagolható, szállításkompatibilis ebédek a melóba, egyszerűen összedobható kanapévacsorák és stresszmentes ünnepi fogások. A népszerű gasztroblogger több mint 75 olyan új és klasszikus receptet gyűjtött össze, ahol nem jövünk zavarba a hozzávalók láttán, amikből gyorsan alkothatunk remek ételeket, és amelyek könnyen a mai modern konyha alapreceptjeivé válhatnak.

„Ezzel a könyvvel szeretném bebizonyítani, hogy a házi kosztnak nincsen párja! Hogy a mindennapi főzésnek nem kell nyűgnek lennie, hanem igenis kreatív, játékos és élvezetes, na meg persze a legfinomabb. Ezzel a több mint 75 recepttel sikerült egy olyan kötetet alkotnunk, amelyben megmutathattam, milyen az én konyhám: nincsenek beszerezhetetlen hozzávalók vagy bonyolult, macerás kaják, hanem igazi örömfőzés ez olyan receptekkel, amelyekből gyorsan alkothatsz isteni ételeket, és amelyek könnyen a mai modern konyha alapreceptjeivé válhatnak” – mondta el Kárai Dávid a könyv bemutatóján.

A 2018 decemberében megjelent #HÁZIKOSZT – Az otthonfőzés művészete azoknak szól, akik a reggeli rohanásban inkább beérik egy kávéval valódi reggeli helyett, akik nem akarnak mindennap a menzán ebédelni, akik munka után fáradtan hazaesnek, és nincs erejük órákat a konyhában tölteni a vacsorakészítéssel. Azoknak, akik sokszor tanácstalanul állnak a nyitott hűtőajtó előtt, majd konstatálják, hogy ebből aztán nem lesz semmi. Akik pánikban töltik az összes karácsony délelőttjüket, hogy időben elkészüljön az ünnepi menüsor. Akik hétvégén ráérősen elkészítenének egy igazi vasárnapi ebédet, hogy végre belassuljanak egy kicsit. Akik a mindennapi főzésben inspiratív, épkézláb válaszokat keresnek.

SOCIAL MEDIA