Nemzetközi PR-megbízást kapott a Solutions Communications

Márkák

Európa első, a vendég okostelefonjával vezérelt szállodájának és az azt működtető TMRW Hotels applikáció globális kommunikációjára kapott megbízást a Solutions Communications.

A kétévnyi informatikai fejlesztés, illetve építkezés után Budapesten, a VII. került Nyár u. 32. szám alatt megnyitott négycsillagos színvonalú szálloda majdnem teljesen személyzet nélkül működik, a vendég szinte minden funkciót a saját okostelefonja segítségével irányít. A vendég a TMRW applikáció segítségével a foglalástól a bejelentkezésen, szobahőmérséklet-állításon és kijelentkezésen át mindent a saját készülékén néhány kattintással elintézhet, továbbá az okostelefonja szolgál ajtókulcsként is.

A szállodaiparban rendkívül innovatív megoldás magyarországi és nemzetközi kommunikációs bevezetését a Solutions Communications végzi. Az ügynökség a magyarországi sajtóbemutató mellett Európa számos országában, továbbá az USA-ban és Dél-Amerikában szervezi a hotel és az applikáció sajtó-, illetve közösségimédia-kommunikációját. A TMRW Hotels applikáció segítségével működő KViHotel a Lufthansa Csoport légitársaságai, az ALDI Utazás és az M7 Bistro mellett az ügynökség negyedik turizmussal kapcsolatos ügyfele.

SOCIAL MEDIA