Postmodern Jukebox: a jövő zenéje Budapesten

Egyéb Kiemelt Márkák

A közelgő 2020-as évek beharangozására, a híres idő-visszapörgető, Postmodern Jukebox néven ismert zenei formáció körbe fogja járni a bolygónkat 2019-ben a Welcome to the Twenties 2.0 Tour című turnéjukkal. A turné célja, hogy felkészítse a világot egy új évtizedre – egy olyan évtizedre, amelyben a Postmodern Jukebox megalkotója, Scott Bradlee reményei szerint az elmúlt generációk zenéjének jellemző stílusához és szakmabeli tudásához térünk majd újra vissza.

„Legutoljára a húszas évek a dzsesszt adták nekünk, Amerika egyetlen igazi művészeti formáját. Ki tudja, mit hoznak a 2020-as évek?” – morfondírozik Bradlee.

„Egy biztos, hogy a legtöbb embernek már elege van a kattintásra csábító főcímsorokból, az esztelen valóságshow-kból, és az okostelefon-függőségből, melyek csak arra voltak jók, hogy elidegenítsék egymástól az embereket az elmúlt évtizedben. Mi arra használjuk a kis popkultúrakuckónkat, hogy megkérjük az embereket, felejtsék el a problémáikat, és jöjjenek el bulizni velünk egy estére, ezzel megünnepelve az igazi zenei tehetséget és az időtlen stílust – élőben és a való életben.” A Postmodern Jukebox a Welcome to the Twenties 2.0 Tour című turnéjával közel 250 városban fog fellépni igazi Twenties 2.0 partihangulatot teremtve. Előzetes ebben a videóban.

„Amikor megalkotjuk a Postmodern Jukebox koncepció turnéverzióját, mindig a megfelelő tehetségeket párosítjuk össze a megfelelő zenei anyaggal, és egy különleges, elképesztő élményt építünk fel a Postmodern Jukebox rajongói számára” árulja el Bradlee. „Készüljetek a legszenzációsabb Húszas évek partijára A nagy Gatsby ezen az oldalán.”

A Bradlee által 2009-ben megalapított Postmodern Jukebox (PMJ) több mint egymilliárdos YouTube-nézettséget és 3,5 millió feliratkozót gyűjtött össze, valamint 1.7 millió Facebook-követői létszámot ért el. Az elmúlt fél évtizedben, a PMJ végigturnézta a világot több száz fellépéssel, telt házas koncertekkel, hat kontinensen át. Olyan show-kon is felléptek, mint a Good Morning America, vezették az iTunes és Billboard zenei slágerlistákat, és még az NPR Music, NBC News figyelmét is felkeltették, valamint egy egész sor hírességet is a rajongóik között tudhatnak.

Egy ki ízelítő ITT.

 

SOCIAL MEDIA