„Keresd a hazait!” nyereményjátékot hirdet a Médiaunió Alapítvány

Piac

A Médiaunió Alapítvány az idei évben a „Hazai minden előtt!” elnevezésű kampányával hívja fel a figyelmet a magyar termékek fogyasztásának fontosságára, mellyel célja többek közt a hazai élelmiszerek iránti vásárlási kedv növelése. A jelenleg is futó kampány részeként az alapítvány nyereményjátékot hirdet „Keresd a hazait!” elnevezéssel, amivel a vásárlók játszva támogathatják a magyar gazdaságot, miközben jó minőségű, biztonságos élelmiszerhez jutnak.

Amikor hazai élelmiszer mellett tesszük le voksunkat, a hazai mezőgazdaságot és feldolgozóipart támogatjuk, hozzájárulunk a vidéki fejlesztésekhez és az élelmiszer-választék növekedéséhez, mindemellett kivesszük a részünket a munkahelyteremtésből. A Médiaunió Alapítvány idei nyereményjátéka a hazai élelmiszerek tudatos keresésére és felismerésére buzdít. A felhívás videója itt tekinthető meg.

Hogyan ismerjük fel a hazait?

A „Keresd a hazait!” nyereményjátékban minden olyan, 18. életévét betöltött magyar állampolgár részt vehet, aki 2018. október 15. és 2019. január 10. között hazai üzletben, kiskereskedelmi forgalmazás keretében legalább egy magyar terméket vásárol. A hazai árucikkek kiválasztásában különböző jelölések segítik a vásárlókat. Azokban az esetekben, amikor a termék címkéjén Magyarország szerepel származási helyként, vagy ennek megfelelő logó/védjegy, vagy magyar cég van feltüntetve gyártóként, az élelmiszer hazainak minősül, tehát annak blokkjával és a www.keresdahazait.hu weboldalra való regisztrációjával a vásárló részt vehet a nyereményjátékban.

Keresd a hazait!

Magyar élelmiszer vásárlása esetén a vásárló könnyedén regisztrálhat és feltöltheti adatait, valamint a vásárolt termék blokkján lévő AP kódot a vásárlás időpontjával együtt. Több vásárlás blokkjának, vagyis több AP kódnak a feltöltése esetén növelhető a nyerési esély. A nyertesek közt egy 200 000 forint értékű Erzsébet-utalvány-csomagot, valamint öt darab, 25 000 forint értékű Darnóhús húsipari termékből álló kosarat és öt darab, 10 000 forint értékű Mizo tejipari termékekből álló kosarat sorsolnak ki a játék kiírói.

Bár a magyar élelmiszerek kiváló minősége és szigorú ellenőrzése eddig is arra ösztönözhette a vásárlókat, hogy hazai termékeket válasszanak, most még inkább érdemes odafigyelni a vásárlás során, ezzel is támogatni a hazai ipar fejlődését!

Keresd a hazait: támogass, és nyerj!

A Keresd a hazait nyereményjáték részvételi és játékszabályzata itt olvasható. A Keresd a hazait nyereményjátékra az alábbi linken lehet jelentkezni.

SOCIAL MEDIA