Növekedéssel indította az évet az easyJet

Hírek

Jól indult az év a légitársaságnál

Az év első hónapjában 8,7 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ebben az időszakban, ez most 5 159 860 utast jelentett. A járatok telítettsége 86,2 százalék volt.

A januári eredmények a 12 havi gördülő adatokat feldolgozó mutatókat is javították; az éves utaslétszám 9,5 százalékos emelkedést jelent az egy évvel korábbi időszakhoz képest.

Az easyJet dinamikusan fejlődő hálózattal rendelkezik: Budapestről jelenleg London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Genf, Bázel és Amszterdam a közvetlenül elérhető úti célok.

Az easyJet egyedülálló úthálózatot kínál utasainak, a lehető legjobb módon köti össze Európa elsőszámú reptereit elérhető áron és barátságos kiszolgálással. Az easyJet utasainak száma meghaladja az évi 70 milliót, közülük 12 millió üzleti célból utazik. Az easyJet több mint 270 repülőgépe 880 útvonalon közlekedik, 31 ország mintegy 138 repterét érintve. Európában több mint 300 millió ember él olyan helyen, ahonnan legfeljebb 1 órányi autóúttal elérhető valamelyik, az easyJet által használt reptér.

SOCIAL MEDIA