Az UniCreditet díjazta a EuroMoney

Márkák

Globális első helyezést ért el az UniCredit az „Összes szolgáltatás”, a „Termékek/fizetések” és az „Általános végrehajtás” kategóriákban a Euromoney 2018-as kereskedelemfinanszírozási felmérésén.

A Euromoney 2018-as kereskedelemfinanszírozási felmérésén az UniCredit nyerte el a „Legjobb globális szolgáltató” címet az „Összes szolgáltatás”, a „Termékek/fizetések” és az „Általános végrehajtás” kategóriákban.

Az immár hetedik alkalommal elvégzett éves felmérés a kereskedelemfinanszírozási piacvezető címet is az UniCreditnek ítélte Olaszországra, Közép- és Kelet-Európára (KKE), Bulgáriára, Bosznia-Hercegovinára, Horvátországra, Magyarországra, Romániára, Szerbiára és Törökországra vonatkozóan. Mindemellett az új „Legjobb szolgáltatások” kategóriában is az élen végzett a bank Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Magyarországon, Romániában és Szerbiában, valamint Oroszországban is.

A helyezések az egy évvel korábbinál közel kétszer több, 7255 vállalati banki ügyfél értékelése alapján alakultak ki. Gianni Franco Papa, az UniCredit vezérigazgatójaörömétfejezte ki, hogy a Euromoney és a megkérdezett vállalati ügyfelek a legjobb globális kereskedelemfinanszírozási szolgáltatóként ismerték el az UniCreditet három fontos kategóriában is. Ez az elismerés tükrözi erős ügyfélközpontúságukat, elkötelezettségüket az innováció iránt és nemzetközi hálózatuk egyre növekvő erejét.

A bank folytatja kereskedelemfinanszírozási innovációs befektetéseit, különösen a we.trade (korábban Digital Trade Chain) mögött álló block chain-konzorcium alapító tagjaként. Céljai között szerepel nemzetközi lefedettségének növelése – amelynek legújabb lépéseként teljes körű szolgáltatást nyújtó fiók nyitásával bővítette jelenlétét Abu-Dzabiban.

SOCIAL MEDIA