Société: új divatközpont a belvárosban

Márkák

November 24-én, Budapest belvárosában megnyitott a kortárs divat új otthona, a Société.démo Store, amely középtávon divatközösségi központtá alakulna.

Az érdeklődők olyan, Magyarországon elsőként egy helyen elérhető kortárs divatmárkák közül válogathatnak, mint a ChylakFrame DenimGanniG.KeroLe Petit TrouNanushka, illetve a Société Fashion Accelarator Programban résztvevő Grandpa és Kata Szegedi, aki a Démo Store személyzetének egyenruháit is megálmodta. A különleges kollekció hamarosan Victoria BeckhamMother of Pearl és 3.1 Phillip Lim darabokkal is kiegészül.

Az üzlet a Sas utca 16. szám alatt várja vásárlóit, tavasztól pedig átköltözik állandó helyére, a Société Házba, amely Közép-Európa egyik kortárs művészeti, kulturális, gasztró, design- és divatközösségi központja lesz. Küldetése a tehetségek támogatása megfelelő platform biztosításával, hogy kaput nyisson számukra akár a nemzetközi piacokon való érvényesüléshez. A Société Ház klubesemények, kreatív rendezvényterek, interaktív kortárs kiállítások, divatbemutatók és a területükön kiemelkedő szakértők által tartott workshopok keretében egész évben programokat és inspirációt biztosít majd.

SOCIAL MEDIA