Újdonságokkal kezdte az őszt a Women’secret

Márkák

Az idei szeptember a megújulást hozta el a spanyol világmárka számára: őszi kollekciósorozata bemutatása mellett az Allee Women’secret üzlete is átalakult.

Egyhónapos felújítás után ismét megnyitott a spanyol márka Allee bevásárlóközpontban található üzlete. A belső tér elegánsabb, a kínálat pedig sokkal áttekinthetőbb lett. A legújabb üzleti koncepció a Bohetic fantázianévre hallgat: a korábbiakhoz képest szofisztikáltabb, nőiesebb és exkluzívabb lett a kialakítása, színvilága és dekorációja.

Women’secret idei őszi kollekcióját is ebben a szellemben alkotta meg. A polcokra új, nőies pizsamák kerültek pasztellszínekben, kényelmes szabással, olyan klasszikus anyagokat használva, mint a viszkóz vagy a modal. A fehérneműek terén is lágy tapintású és kényelmes, ugyanakkor nőies modellekkel gazdagodott a kínálat. Az elegancia kedvelőinek pedig érzéki csipkével kombinált hálóingekkel és bodykkal rukkolt elő a márka, amelyek a szezon egyik legnépszerűbb darabjainak ígérkeznek.

A Women’secret a spanyolországi üzletekkel egyidejűleg már két éve folyamatosan újítja fel boltjait. Legutóbb, tavasszal a Váci utcai helységet alakították át, a napokban pedig a Mammut bevásárlóközpontban is új köntösbe öltözött üzlet várja majd a vásárlókat.

SOCIAL MEDIA