Natúr sportkrémmel bővül a K1RALY brand

Márkák

Természetes alapanyagokból készült sportkrémmel jelentkezik a 108-szoros magyar válogatott kapus, Király Gábor.

Haladás kapusa egy natúrkozmetikumokat fejlesztő és gyártó farmakológus szakgyógyszerésszel, dr. Mester Ildikóval, a Magister Products alapítójával karöltve fejlesztette ki a sportolás utáni regenerációt segítő masszázskrémet. Az elsődleges cél az volt, hogy egy olyan, 100%-ig természetes masszázskrémet készítsenek, amellyel hatékonyan kezelhetőek az izomhúzódások, az izomfájdalmak és az izomgörcsök, nagymértékben támogatja a sportolás utáni regenerációt, valamint zárt baleseti sérülések időszakában ápolási céllal használható.

„Közel egy év közös munka és tesztelés után született meg a K1RALY Sportkrém, amellyel azoknak a sportolóknak és sportkedvelőknek szerettünk volna alternatívát kínálni, akik mellőzni kívánják a mesterséges összetevőkkel rendelkező izomlazító krémeket és előnyben részesítik a koncentrált gyógynövény alapú, magyar termékeket.

Ildikó a Magisterrel olyan márkát hozott létre, amely megreformálta a hazai natúrkozmetikai vonalat. A nagy múltra visszatekintő, gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat ötvözi a modern organikus vajakkal, minősített bio olajokkal és a professzionális hatóanyagokkal. Szakmai felkészültsége jelentette számomra a garanciát arra, hogy valóban minőségi masszázskrémet alkotunk. A készítménnyel emellett egy új kategóriát hívtunk életre, amely további utakat nyit meg a K1RALY termékportfólió bővítésében” – mondta a labdarúgó.