Másfél milliárd forintos beruházás a Mars gyárában

Márkák

Még idén mintegy másfél milliárd forintos beruházást hajt végre a Mars Kisállateledel Gyártó Kft. Csongrád-Bokroson. A társaság új gyártósorokat telepít és 900 főre növeli munkatársai létszámát.

A bokrosi gyáregység 1993-as alapítása óta a folyamatos nagy volumenű fejlesztések, beruházások a gyártócégek európai élvonalába emelték az üzemet. Most olyan újabb gyártósorok telepítését tervezi a cég, amelyeken Denta Stix és Denta Flex termékeket fognak gyártani, melyek a kutyák fogállapotának javítását hivatottak segíteni.

A beruházás hatására 70 fővel bővül a munkatársak száma, így a Mars már 900 embernek biztosít közvetlenül megélhetést a térségben. De nemcsak a saját munkatársi létszám nő, hanem fejlesztik a beszállítói kapacitást is, ezzel is további új munkahelyeket teremtve. A beruházás során a vállalat helyi munkaerőt vesz igénybe, számít a térségben található magas szintű mérnöki és kivitelezési szaktudásra is.

„Tudatosan foglalkozunk a munkatársi elkötelezettséggel, idén már 14. alkalommal mérjük fel, hogy mennyire elégedettek munkatársaink és hol van lehetőség a jobbításra. Az előző évek eredményei azt bizonyítják, hogy az elkötelezettség évről évre egyre erősebb. A munkatársak szeretnek a MARS-nál dolgozni, mi pedig nekik köszönhetjük folyamatos sikereinket” – mondta Szabó Gábor gyárigazgató.

A Mars két egymás után következő évben is – 2016 és 2017 – elnyerte az Európa legjobb multinacionális munkahelyének járó díjat. A több mint százéves múlttal rendelkező vállalat, mely a mai napig családi tulajdonban van, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsa minden munkatárs számára.

SOCIAL MEDIA