Megújul a Duna Plaza

Márkák

Az előző két évben végbement üzletportfolió-frissítés után idén júniusban az elmúlt 15 év legnagyobb átalakítása vette kezdetét a Duna Plazában.

Let’s Play” – egyre több helyen tűnik fel mostanában újra és újra a pláza új szlogenje. A játékhoz pedig térre is szükség van, ezért kerül sor a Duna Plaza másfél évtizedes történetének legnagyobb átalakítására, amit követően a földszinten egy tágas tér várja majd a bevásárlóközpontba érkezőket, amely promóciók és a plaza saját rendezvényeinek is egyaránt színtere lesz. Az ideális körülmények megteremtésében nagy szerepet kap majd a Costa Coffee itt kialakítandó nyitott kávézója is.

Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, elbontják a három pillangó teraszt is, amelyek 2002 óta részei a Duna Plaza központi területének. A teraszok távozása után az eddiginél egy jóval tágasabb, letisztultabb, átláthatóbb Duna Plazát kapunk majd. A munkálatok június elsején kezdődtek meg és várhatóan nyár végével fejeződnek be.

Az új központi tér kialakítása következtében az eddig a földszinten található KFC étterem új helyre, a második emeleten lévő ételudvarra költözik, ahol két új vendéglátóegység is megnyitja a kapuit. Az új éttermek mellett az ételudvar berendezése és kialakítása is teljesen megújul, így egy sokkal szellősebb és kényelmesebb tér várja majd a plázába látogatókat.

„Egy olyan beruházás valósul meg, mely mind értékében, mind jelentőségében az egyik legnagyobb a bevásárlóközpont történetében” – mondta el Polgári Noémi, országos marketingvezető. A felújítási munkálatokat egy time-lapse kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan, a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött.

SOCIAL MEDIA