Bemutatkoznak a hazai vállalatok legsikeresebb CSR programjai

Inspiráció

2017. május 24-én, idén másodszor rendezik meg a Magyar Adományozói Fórum Katalizátor Műhelybeszélgetését.

A rendezvény célja, hogy alkalmat teremtsen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati társadalmi befektetési programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására.

A MAF az idei évben újított a vállalatok CSR tevékenységeinek gyakorlati kérdéseire és megoldásaira fókuszáló rendezvény felépítésén, így a résztvevők interaktív módon ismerhetik meg a díjazott vállalatok kiemelkedő támogatási programjait. A Műhelybeszélgetés egyedi abból a szempontból, hogy az idei esemény résztvevői a hagyományoktól eltérő módon, a vállalatok prezentációit követően „forgószínpados” beszélgetések formájában kérdezhetik a vállalatok képviselőit társadalmi befektetési tevékenységeikről. A programra ezúttal is érdemes ellátogatnia a téma iránt érdeklődő civil és vállalati szakembereknek, hiszen amellett, hogy átfogó képet kapnak az aktuális CSR trendekről, a kiscsoportos beszélgetések során személyes szakmai tapasztalataikat is megoszthatják, a rendezvény szüneteiben pedig lehetőségük nyílik az ismerkedésre és a kapcsolatok építésére.

A májusi eseményre meghívott vállalatok: Dreher Sörgyárak Zrt.Ericsson MagyarországHeineken Hungária Zrt.Magyar Telekom Nyrt.MOL Nyrt.Tesco-Global Áruházak Zrt.

Jelentkezési határidő: 2017. május 18.

A részletes programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos információk ezen a linken érhetőek el.

SOCIAL MEDIA