Új ásványvízmárka a hazai piacon

Márkák

Új, magas magnéziumtartalmú, természetes ásványvíz forgalmazását kezdte meg idén a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.

Magnesia különlegessége magas magnézium- és alacsony nátriumtartalmában rejlik. A Magnesia segítségével így a természetes hidratálással anélkül pótolható az egészség megőrzéséhez szükséges magnézium, hogy egyéb anyagokkal, például nátriummal terhelné a szervezetet.

A 1,5 literes kiszerelésben, szénsavas és szénsavmentes változatban is forgalomba kerülő Magnesia természetes ásványvíz literenként 170 mg könnyen felszívódó, természetes magnéziumot tartalmaz, így 1,5 liter Magnesia elfogyasztásával a javasolt napi mennyiség 68%-a vihető be.

„Magyarországon rendkívül népszerűek a különböző vitamintabletták, szinte minden háztartásban megtalálhatók. Azonban sok vitamint és ásványi anyagot – köztük a magnéziumot is – sokkal jobb természetes úton: étkezéssel és folyadékfogyasztással bevinni a szervezetünkbe. Mivel a Magnesia ásványvíz természetes formában tartalmazza a magnéziumot, így ez az értékes anyag jobban hasznosul a szervezetünkben, miközben a megfelelő hidratációra is odafigyelünk” – mondta el a Magnesia hazai bevezetése kapcsánvan der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője. A Magnesia a Szentkirályi testvércége, a Karlovarské Minerální Vody csoport egyik vezérterméke.

SOCIAL MEDIA