Az Emerald PR a Cohn&Wolfe partnerügynöksége

Piac

Az Emerald PR lett a WPP-hez tartozó Cohn&Wolfe globális kommunikációs ügynökség magyarországi partnere.

Az Emerald PR lett a WPP-hez tartozó Cohn&Wolfe globális kommunikációs ügynökség magyarországi partnere.

Az Emerald Public Relationst Lakatos Zsófia alapította 2016-ban. Ő korábban több mint hét évig vezette a Hill+Knowlton Hungary Kft-t, amely akkor ellátta az Ogilvy Public Relations képviseletét is. Az Emerald PR olyan globális ügyfeleket képvisel, mint a MARS, a Bunge, a Honeywell, az Allen&Overy és a Roland Berger, és olyan sikeres magyar vállalatokat, mint a Sanatmetal és a Brands.hu.

A WPP-csoporthoz tartozó Cohn&Wolfe leginkább kreatív, díjnyertes brand marketing valamint digitális és közösségimédia-kampányairól ismert. A társaság központja New Yorkban található és több mint 50 irodával rendelkezik Ázsiában, az EMEA régióban és az amerikai kontinensen. A Cohn&Wolfe 2016-ben elnyerte a Holmes Report Large Agency of the Year (North America) díját és többször neki ítélte a Legjobb Munkahely díját a Holmes Report, a PRWeek és a PR News. Az ügynökség olyan világcégeknek dolgozott, mint a Ford, Panasonic, Nike vagy a Universal.

„Az Emerald PR-rel kötött együttműködés közép-kelet-európai terjeszkedésünk fontos mérföldköve. Biztos vagyok benne, hogy Zsófia és csapatának széleskörű szakmai tapasztalata, kapcsolatrendszere, magas szintű etikai normája és megkérdőjelezhetetlen professzionalizmusa ideális partnerré teszi az Emerald PR-t a Cohn&Wolfe és ügyfeleink számára” – mondta Scott Wilson, a Cohn&Wolfe UK vezérigazgatója és EMEA ügyvezetője.

„Van úgy, hogy belépsz egy cég irodájába és azt érzed, “pont ez az amit kerestem”. Bár a Cohn&Wolfe egy nagyon sikeres globális ügynökség, megtartotta azt a vállalkozószellemet és kedvességet, amely elengedhetetlen a sikerhez. Büszkék vagyunk rá, hogy a Cohn&Wolfe partnerügynöksége lehetünk Magyarországon, és törekedni fogunk a márka megerősítésére a régióban” – tette hozzá Lakatos Zsófia, az Emerald PR ügyvezetője.

SOCIAL MEDIA