Nemzetközi vezetéselméleti konferencia Budapesten

Inspiráció

A legjobb nemzetközi gyakorlatok vezetés és menedzsment témában a Prezi, a Ustream és az Ericsson által szervezett 2015-ös budapesti Stretch konferencián.

2015. december 9-11. között az Urániában különös hangsúlyt fektetnek a hatékony vezetés és menedzsment eszközeire. A háromnapos konferencia és workshop magyar és külföldi előadói interaktív előadásokon mutatják majd be a szervezeteket érintő változásokat és kihívásokat.

A decemberi Stretch konferencián olyan előadókkal találkozhatunk személyesen, mint James Clear viselkedés-szakértő (a képen), aki napi tanácsaival és tippjeivel a szellemi és fizikai egészségük megőrzésében és fejlesztésében segíti óriási rajongótáborát. Itt lesz többek közt Niklas Modig, az eddig több mint tíz nyelven megjelent és közel 180 000 példányban eladott lean vezetéselméleti szakkönyv szerzője, Brian Robertson, a hierarchikus rendszerekkel szembemenő, úgynevezett holacracy-módszer megalkotója és az ezt bemutató bestseller írója vagy Anne Loehr tanácsadó, aki többek közt olyan szervezeteket segített, mint a Facebook, a US Air Force vagy a Coca-Cola.

„A Stretch konferencia évről évre egyre népszerűbb a hazai és nemzetközi szakmai érdeklődők körében. Tavaly 7 országból közel 450 résztvevőt láttunk vendégül és a konferencia közvetítését 48 országból összesen 17 ezer ember nézte meg. Az idei évben fő témánk, hogy hogyan tudunk hatékony, ellenálló, adaptálódni képes és a céljaival tisztában lévő szervezeteket építeni. Ugyanis ezen képességek szükségesek ahhoz, hogy választ tudjunk adni a mai kor folyamatosan változó kihívásaira” – mondta el Hodicska Gergely, a konferencia főszervezője, a Ustream fejlesztési vezetője.

„Innovációval foglalkozó vállalatként, kiemelten fontos, hogy mi is hozzájáruljunk a hazai menedzsment és technológiai ökoszisztéma fejlesztéséhez” – tette hozzá Beskid Vilmos, az Ericsson budapesti K+F Központjának vezetője.

„A konferenciasorozat elindítását az itthoni nemzetközi szakmai konferenciák hiánya motiválta, másrészt az, hogy a magyar szakemberek és vállalatok számára nehezen megfizethető, vagy egyenesen elérhetetlen egy-egy nemzetközi szakkonferencián való részvétel” – hangsúlyozta Halácsy Péter, a rendezvénysorozat ötletgazdája, a Prezi egyik alapítója.

A szervezők mindenkit várnak, aki szeretné megtudni, hogyan és milyen eszközökkel építhet jobb és hatékonyabb szervezetet. Az idei, most először három napos konferencia rendkívül gyakorlati megközelítésű. Az előadások mellett szakmai workshopokkal és foglalkozással is várják az érdeklődőket. Az eseményre a belépők november 17-ig kedvezményesen vásárolhatók meg.

Bővebb információ és program a http://stretchcon.com/2015/ oldalon, illetve a konferencia közösségi oldalain érhető el: https://www.facebook.com/stretchcon ill. https://twitter.com/stretchcon

Ízelítő a tavalyi Stretch konferenciáról:

Stretch Leadership Conference 2014 summary video from Conferences on Vimeo.

SOCIAL MEDIA