DJ-versenyt hirdet a New Yorker

Márkák

Az NYDJAY nevű rangadóra január 8-ig nevezhetnek DJ-k, a szetteket a szakmai zsűri és a közönség egyaránt értékeli. A nyertest európai turné, és a legnagyobb zenei fesztiválok várják, továbbá szerződést kap a Sushi 3000 booking ügynökségtől.

A zene és a divat elválaszthatatlanok! – vallják az NYDJAY, a New Yorker új DJ-versenyének szervezői. Az eseménynek köszönhetően 40 ország legjobb feltörekvő dj-i szállnak majd ringbe szettjeikkel, hogy elnyerjék a közönség és a szakmai zsűri tetszését. A régiónként rendezett elődöntők után a nyolc legjobb Ibizán kerül szembe egymással, hogy megküzdjenek a nemzetközi elismeréssel járó fődíjért. A győztessel az egyik legelismertebb booking ügynökség, a Sushi3000 köt szerződést, de egy európai körűt, és egy fellépés is várja az Untold fesztiválon.

A nevezőknek az NYDJAY.com weboldalra és a versenyhez tartozó Mixcloudra kell feltölteniük szettjeiket, amelyekre január 8-ig szavazhat a közönség. A legjobb négy magyar versenyzőt a szakmai zsűri juttatja tovább, akik a verseny következő fordulóján februárban az Akvárium klubban mérik össze erejüket. A magyarországi forduló oldala itt érhető el.

A verseny fővédnöke a spanyol dj Danny Avila, aki Ronja Hilbig énekesnővel (a képen)együtt hetente bejelentkezik a NYDJAY Weekly YouTube-csatornáján a világ legnagyobb fesztiváljairól és legizgalmasabb zenei eseményeiről.

A New Yorker régóta támogatója a house mozgalomnak, erről tanúskodik a Loveparade, az „In Bed with Space“ party-sorozat Ibizán vagy a New Yorker ODC 40, a New Yorker TVtáncshow-ja is. Ezekre kapcsolódik és épít most az NYDJAY, a New Yorker és az Electronic Dance Music közös szervezésében.

SOCIAL MEDIA