Az Oracle belép a digitális marketingmegoldások területére

Piac

Az Oracle és a DigitasLBi által létrehozott DigitasLBI OSG (Oracle Solutions Group) innovatív digitális ügynökségi megoldásokat kínál az Oracle felhő technológiáján keresztül.

A felhő alapú technológia és a digitális tanácsadás területén működő vállalatok most közösen kínálnak olyan digitális szolgáltatást, amely egyablakos, integrált rendszert biztosít a kreatív, valamint a technológiai tanácsadás és kivitelezés területén működő vállalkozások számára.

Az Oracle Solutions Group ügyfelei hozzáférhetnek majd a DigitasLBI, az Oracle és a Spindrift megoldásaihoz, valamint az Oracle technológia révén a DigitasLBI kivitelezési szakemberei által birtokolt tudáshoz. Ez a megközelítés jelentősen leegyszerűsíti a digitálizáció kívánta átalakulást, és lehetővé teszi a márkáknak, hogy innovatív, adatvezérelt digitális élményeket biztosítsanak ügyfeleik számára.

Az Oracle Cloud technológiára épülő DigitasLBI OSG azoknak az ügyfeleknek kínál megoldást, akik szeretnének egységes képet kapni ügyfeleik digitális felkészültségéről, majd a kapott adatok alapján megtehessék a szükséges lépéseket. Az együttműködés keretében az Oracle és a DigitasLBI a fogyasztók folyamatosan változó igényeinek megfelelő iparági megoldásokat fejlesztenek és vezetnek majd be.

„A digitális innováció DigitasLBI egyik alapeleme” – mondta Neil Sholay, az Oracle Digital területért felelős alelnöke (a képen). “Egy dedikált Oracle Cloud központ létrehozásával, és a közös munka eredményeképpen az OSG és az Oracle digitális élmények következő generációit alkotja majd meg.”

Az OSG csoportot Ian Osborne, a Spindrift vezérigazgatója, és Trevor Smyth, a DigitasLBI globális ügyvezetője vezeti majd. Az OSG jelenleg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten és Ázsia csendes-óceáni térségében működik, ezen kívül Berlinben, Bostonban, Chicagoban, Londonban, Milánóban, New York-ban, Párizsban és Utrecht-ben üzemeltet központokat.

SOCIAL MEDIA