Elindult a gamereknek szóló Lenovo Y kupa

Márkák

Az esemény célja, hogy hidat építsen a játékosok és a Lenovo Y gamer eszközök közé.

A piacvezető PC gyártó Lenovo idén először szervezte meg a játékosoknak szóló versenysorozatát, amely a csapatjáték lévén közösségépítő szerepe mellett lehetőséget nyújt a játékosoknak a nagyközönség előtti megmérettetésre, és a hazai játékos közösség összehozására.

A négy online selejtezőből, négy helyszíni elődöntőből és egy végső budapesti döntőből álló gamer versenysorozat első helyszíni elődöntőjét a PlayIT budapesti eseményén, április 30-án, vasárnap tartották meg, ahol az online selejtező során továbbjutott 2 legjobb CS:GO és LOL csapat mérkőzött meg egymással.

Az április 23-án tartott első CS:GO online selejtezőt a The War Room twitch.tv account alatt összesen 3416 ember nézte végig. Az izgalmas csapatok közötti verseny mellett különböző gamer nyeremények is várták a kilátogatókat, illetve több hazai ismert játékos is részt vett a verseny és a játékok lebonyolításában.

„A Lenovo számára nagyon fontos a játékos közösség, így a játékosok felé való elköteleződésünket szeretnénk megmutatni a Lenovo Y kupával, amelyet idén először szervezünk meg, és bízunk benne, hogy egy sikeres versenysorozat után akár hosszútávú versenysorozatot is kialakíthatunk, amellyel a Lenovo Y gamer eszközeink és a hazai játékosok között szeretnénk felépíteni a hidat” – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

SOCIAL MEDIA