Parfümkollaboráció a láthatáron

Márkák

2016 őszén jelenik meg az új illatkollekció, mely az AVON LIFE by Kenzo Takada nevet kapta.

Kenzo Takada 1970-ben, Párizsban alapította meg divatházát, mely mára hatalmas méretűvé nőtte ki magát, így ő lett az első, aki japán létére párizsi székhellyel hozott létre luxusmárkát. A divattervező innovatív stílusa és kultikus parfümjei révén vált igazán híressé, melyek a nyugati és a keleti kultúrák legjavát ötvözik. Az avantgarde ruhakölteményei pedig a hírességek egyik kedvenc divattervezőjévé tették. Kenzo Takada minden egyes alkotását a szépség és a pozitivitás jellemzi – egy személyes hitvallás, mely összhangban van az AVONfő értékeivel is.

Az együttműködés első fázisában Kenzo Takada a képzelet végtelen országába kalauzolja az érzékeket új illatkollekciójával, melyet az AVON számára alkotott meg. Az AVON LIFE by Kenzo Takada egy illatpáros, mely az élet szépségei köré épül, egységbe zárva a Kenzo Takada alkotásaiban és személyiségében rejlő rendületlen pozitivitást. A kollekció, mely Magyarországon októberben debütál, egy férfi, illetve egy női illatot foglal magában.

„Számtalan prémium illat megalkotása után az AVON-nal való együttműködésben az inspirált, hogy ezáltal még több hölgyhöz juttathatom el a pozitív gondolkodás és a szépség üzenetét világszerte” – mondta Kenzo Takada. „Az AVON csapatával való együttműködés hihetetlen élményt jelentett a számomra. A szenvedélyüknek, életörömüknek és energiájuknak köszönhetően, egy olyan időtlen és egyedi illatvonalat hoztunk létre közösen, mely a természet nagyszerűségét és pompáját, a szépséget és a pozitív energiákat hordozza magában.”

„Kenzo Takada egy valódi vizionárius és vérbeli profi” – nyilatkozta a közös munkáról Fernando Acosta, az AVON vezérigazgató-helyettese. „Személyesen működött együtt csapatunkkal a kollekció minden egyes apró aspektusának kialakításában, az alap illatjegyek meghatározásától kezdve egészen az üvegcse dizájnjának kialakításáig. Víziója példátlan, az optimizmus és a szépség iránti érzéke pedig teljes mértékben összhangban van az AVON által is képviselt alapvető értékekkel.”