Serious gaming az Ispiro eszköztárában

Piac

A tanácsadó cég az ALEAS Simulationsszel kötött stratégiai együttműködést egy vezetői kompetenciamérést támogató app szélesebb körű elterjesztésére.

Évek óta tartó együttműködést tett szorosabbá a szoftverfejlesztéssel és vezetői tanácsadással foglalkozó Aleas Simulations, valamint a kommunikációfejlesztés és üzletfejlesztés terén aktív Ispiro Consulting.

Az együttműködés elsősorban FLIGBY-re, azaz a Csíkszentmihályi Mihály  és az ALEAS Simulations által létrehozott FLOW is Good Business alkalmazásra vonatkozik. Ez 2012-ben Seattle-ben elnyerte az International Serious Play Awards vállalati aranyérmét, azaz a zsűri a világ legjobb játékosított vezetésfejlesztő alkalmazásának (serious game) tartotta.

A vezetőfejlesztő szimuláció 29 meghatározó vezetői készséget tesztel és mér. Játék alapú megközelítésének köszönhetően úgy gyűjt információkat, hogy közben nem ró plusz terhet a felhasználóra. Az információk kompetencia térképet rajzolnak ki a szervezet bevont tagjairól, ennek mélyebb elemzéséhez statisztikai eszközök állnak rendelkezésre.

Az alkalmazást eddig már kb. hétezer vezető használta. A közlés szerint az együttműködés “a FLIGBY szélesebb körű piaci elterjesztésére, a további fejlesztési irányok meghatározásában való közös munkára, illetve egyéb, magas hozzáadott értéket képviselő, kiegészítő szolgáltatások közös nyújtására” terjed ki.

SOCIAL MEDIA