Megújult a lóversenyfogadás arculata

Márkák

Új, modernizált arculattal, éjszakai lóversennyel és szórakozási lehetőséggel várja a fiatalokat a Lovi.

Megújul a Lovi, vagyis a Magyar Lóversenyfogadási-szervező Kft. arculata. A régi logót újra cserélték, a korral haladó új arculat nem titkolt célja a fiatalabb korosztály bevonzása.

„Felismertük, hogy a lóversenyek fogadóközönsége elidősödött. A rendszerváltás óta egészen ez idáig nem történtek olyan fejlesztések, amelyek a felnövekvő fiatalságot célozták volna. Nem csak nálunk probléma ez: nemrég egy New York-i konferencia több résztvevője is hasonló jelenségről számolt be. Jelenleg az a legfontosabb dolgunk, hogy megújítsuk a lóversenyfogadást, trendibbé tegyük ezt az intézményt. A Lovi új arculata markánsan elkülönül a Kincsem Parkétól, szeretnénk különválasztani a rendezvényhelyszínt és a fogadást, főleg azért, mert fogadási forgalom jelentős része külső helyeken bonyolódik” – mondta Horváth Zalán, a Magyar Lóversenyfogadási-szervező Kft. ügyvezető igazgató helyettese.

Az arculatváltás részeként a Lovi szeretné megismertetni a kilátogató fiatalokkal a fogadás élményét, ezzel párhuzamosan pedig a lovakat, zsokékat, trénereket és pályákat – ugyanis bár Magyarországon jelenleg csak egy lóversenypálya van, a cég külföldi futamokat is kínál a fogadóknak.

„A Lovi új logója és arculati elemei folyamatosan látnak napvilágot a fogadóhelyeken. Reklámfilmet forgattunk, és már elindult a kincsempark.hu főoldal mellet a lovifogadas.hu weboldalunk is. Az interneten megtalálható a fogadási típusok magyarázata is, nagyon jó infografikai megoldásokkal” – mondta el Horváth Zalán.

A Lovi megújuláshoz tartozik az is, hogy a Kincsem Parkkal együttműködésben elindult a Lóverseny az éjszakában nevű rendezvénysorozat, amely minden második héten pénteken kerül megrendezésre. Ilyenkor este héttől fél tízig tartanak a futamok; galopp, sík, ugró, gát és ügető versenyek követik egymást. Emellett negyven év után immár újra rendeznek angol agárversenyeket is, amelyekre szintén lehet fogadni. A következő ilyen eseményre a Derby és Gasztroangyal Fesztivál keretében július 3-án kerül sor.

„Úgy próbálunk pozícionálni, hogy a Lovi a fiatalok számára egy szabadtéri szórakozóhelyként is funkcionálhasson. Különleges a helyszín, egyedi a hangulat, és árfekvésében is nagyon versenyképesek a pénteki rendezvények. A lóversenyt követő bulik még bevezető stádiumban vannak, a zenei stílust is most kísérletezzük, de az első tapasztalatok alapján nagyon fogékonyak rá a fiatalok” – tette hozzá az ügyvezető igazgató helyettes.

És egy kis fogadási gyorstalpaló: