Marketingkommunikációs vezetői kinevezés a Microsoftnál

Karrier

Szávuly Krisztián júliustól új munkakörben folytatja a szoftvercégnél.

A szakember 2014 januárjától töltötte be az Audience Marketing Manager pozíciót a Microsoft Magyarországnál, majd a DX-csapat megbízott vezetője lett. Feladata hazai applikációfejlesztők és egyetemisták megszólítása volt, megmutatva, milyen üzleti előnyökkel jár, ha Microsoft platformokat választanak.

Másfél év után új pozíciót kapott, a marketing és operatív feladatok ellátásáért felelős csapat marketingkommunikációs vezetőjeként közvetlenül Grósz Judit marketing- és operatív igazgatónak riportol.

Szávuly Krisztián közel 15 éves vezetői munkatapasztalattal rendelkezik értékesítési stratégiák kialakítása, marketing, online- és tartalommarketing területén, amelyet multikulturális munkakörnyezetben, az UPC Magyarországnál, a Magyar Telekomnál és a Sanománál szerzett meg.

„Egy marketingszakember álma akkor válik valóra, ha a technológiai ipar legerősebb márkájának továbbépítésén dolgozhat. Számomra ez másfél fantasztikus év után, amelyet a DX-csapattal töltöttem, megadatik” – mondta kinevezése kapcsán Szávuly Krisztián.

SOCIAL MEDIA