Játéksorozatot gyártat a Cartoon Network

Márkák

A Spin Masterrel kötött licencszerződés alapján készült Pindúr Pandúrok termékek 2016-ban jelennek meg a világ játéküzleteiben. A licenc eddig 2,5 milliárd dollárt termelt.

Cartoon Network bejelentette, hogy megbízta a Spin Mastert az új Pindúr Pandúrokfranchise termékek gyártásával. Az egyezség révén, amely tovább erősíti a két cég eddig is átfogó üzleti kapcsolatát, a játékgyártó jogot szerzett a Pindúr Pandúrok termékpaletta elkészítésére, amelyben plüssök, játékfigurák, játékkészletek, babák, jelmezek, elektronikus játékok, távirányítású játékok és egyéb, még be nem jelentett termékek szerepelnek majd. Az első termékek megjelenése 2016 őszén várható.

A legújabb, Cartoon Network Studios által gyártott Pindúr Pandúrok sorozatnak és a hozzá kötődő globális licencprogramnak köszönhetően a nézők új generációja ismerheti meg az animációs szórakoztatóipar egyik legnépszerűbb és legrégibb szereplőjét. Az eredeti, Craig McCracken által készített sorozat 78 epizódja öt jelölés mellett két Emmy-díjat, valamint számtalan egyéb animációs díjat nyert. A Pindúr Pandúrok licenc program a Cartoon Network történetének legerősebb franchise termékcsaládját eredményezte, amely indulása óta 2,5 milliárd dolláros bevételt hozott, és népszerűsége mind a játékpiacon, mind a világ divatmárka-gyártó cégei körében töretlen.

SOCIAL MEDIA