Hűségesen Rotterdamban

Hűségesen Rotterdamban
Új ügyfelet megszerezni drága, ezért érdemes a meglévőket megtartani. Egy új magyar hűségprogram-startup most Hollandiában is bemutatkozik.

Az idén indult Pontolo.hu egy olyan online hűségrendszer, amely kulcsrakész megoldást ad minden olyan cégnek, amelynek vannak visszatérő vásárlói. A minimális technikai igény és az alacsony költségek miatt a legkisebb cégek is használhatják, de a rendszer rugalmassága miatt akár bolthálózatok is építhetik erre programjukat.

A cég most a határon túl is bemutatkozhat: a Pontolo.hu az egyik hazai meghívottja a NIH és a hágai Magyar Nagykövetség által is támogatott rotterdami V4 Startups konferenciának, szeptember 25-én.

„Egy nemzetközi konferencia jó lehetőség új piacok megismerésére és kapcsolatok építésére, miközben megmérettetjük magunkat is” - nyilatkozta Berényi Konrád, a cég egyik alapítója. „A bemutatkozó prezentációban nemcsak a hűségrendszer fontosságát, de annak egyéb marketing lehetőségeit is bemutatjuk, például egy alapjaiban újnak számító hirdetési platformot is” - mondta Lonkai Márton, a Pontolo.hu alapító ötletgazdája.

(Fotó: Rotterdam Marketing)

Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!