Friss térben a Mitte Communications

Friss térben a Mitte Communications
Az iroda megújításában Csap Viktor volt az ügynökség partnere. Új ügyfelek is vannak.

A Seawing biztonságtechnikai cég számára teljes körű PR-kommunikációs és marketing munkát végez a Mitte Communications, míg a Droppy egészségügyi diagnosztikával foglalkozó brit startup számára arculatot készítettek. A Design Terminállal több projekten is dolgoznak: egyrészt tavasz óta konzultációval és mentorálással vesznek részt annak kreatívipari inkubációs programjában, másrészt közösen készítenek jelentéseket a befektetők számára, hogy felmérjék a kreatívipari márkák befektetési potenciálját.

Ezzel párhuzamosan frissült az ügynökség Teréz körúti irodája is. A  megújításában Csap Viktor (Studio Arkitekter) volt a Mitte partnere, aki egyedi panelrekonstrukcióiról és olyan belvárosi vendéglátóhelyek belsőépítészeti munkáiról ismert, mint amilyen a TOKIO vagy a Mazel Tov. A nagy belmagasságú szobákat kortárs grafikai és belsőépítészeti megoldásokkal alakították ki, a terekbe pedig nagyméretű kortárs fotóművészeti munkák és magyar designerek kiegészítői kerültek.

Nézegessen sok-sok képet az új irodabelsőről!


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!