Látványos mixek Budapesten

Látványos mixek Budapesten
A világ élvonalát és a legjobb hazai bártendereket vonultatja fel Magyarország első nemzetközi flair bartending versenye, a Fabbri Flair Open október 28-29-én, a belvárosi Ötkertben.

A Magyar Bármixer Unió, a Raiker és a Fabbri közös szervezésében rendezendő versenyen itt lesznek a legnagyobbak, köztük Alexander Shtifanov, a Bacardi World Flair Championship világbajnoka és Marek Posluszny, a Nemzetközi Bartender Szövetség kétszeres világbajnoka. A hazai színeket – mások mellett – az egyik legjobb európai női flair bártender, a korábban ritmikus gimnasztika válogatott Budai Julianna, valamint a magyar flair nagy reménysége, a most 21 éves, de lassan már 10 éve a flair-rel foglalkozó Kovács György képviseli.

A legnagyobbak versenyét neves ítészek bírálják majd. Itt lesz Franceso Leoni, a nemzetközi flair egyik első sztárja, Pedro Garcia, a Fabbri hivatalos márkanagykövete, spanyol bajnok flair bartender, Szőke Szabolcs nemzetközi versenybíró, a hazai flair bartending megteremtője és Reiner Péter korábbi magyar flair bajnok, a Magyar Bármixer Unió flair tagozatának vezetője.

(Fotó: International Bartender Association, 2014 @ Fabbri 1905)

Címkék:fabbri, Raiker, verseny

Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!