Találatok a(z) évforduló címkére

Címke

Partizott a 120 éves Schwarzkopf

Február elején a Teslában mutatta be a 120 éves hajápolási márka új reklámkampánya fő elemeit. A kreatívok a fogyasztók egyediségére, különlegességére helyezik a hangsúlyt. A közel egyórás show-t éjszakába nyúló bulizás követte több mint kétszáz vendég részvételével.

A BMW 100 éve filmen

Az "A New Era" című film a második a BMW századik születésnapjára készült mozgóképek sorában, és az első, amelyben a csoport négy márkája (BMW, MINI, Rolls-Royce, BMW Motorrad) együtt szerepel. "A következő 100 év" mottó alatt a márkák történetének jövőbe mutató aspektusait hangsúlyozzák és azt is felfedik, mi a csoport víziója a mobilitás terén. Az Interone kreatív ügynökség által készített filmet a BMW online és közösségimédia-csatornáin terjesztik és a BMW Welt múzeumában is látható lesz.

Fogyasztói kampány az NNG-től

Az április 16-án indult kampány apropóját a márkatulajdonos NNG iGO navigációs szoftverének 10. évfordulója adta. Az iGO Navigáció SzülinApp nevű alkalmazása a navigációs szoftver csupán 10 napig letölthető, ingyenes verziója iOS-re és Androidra, benne a cég legfrissebb Magyarország térképével. Az online médiatervezésére és vásárlására a Core Digital kapott megbízást, a kampány kreatívjait és a microsite-ot a Benedict & Helfer ügynökség készítette.