X-Faktor: négyen elbúcsúztak

Tejszínhub

Az X-Faktor 2022-es évadának első élő showjában a székes feladat kemény próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat. Sophia Khan, Beretka Ádám, az Isky & Szkym és Váradi Ábel számára pedig véget ért az X-Faktor.

 

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2022 első élő showja. A versenyzők 4 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket, ugyanis Boros Marci, Kiss Kevin, Váradi Ábel és az Isky & Szkym a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra.

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők ismét az rtl.hu applikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-en keresztül leadott szavazatainak köszönhetően Mihályfi Luca, Solyom Berni, Kiss Kevin és Serbán Szebasztián ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal.  Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Bodrogi Enikő, a Synergy, Boros Marci és Helfy Alexa. Sophia Khan, Beretka Ádám az Isky & Szkym és Váradi Ábel számára pedig véget ért az X-Faktor.

 

Ez a négy versenyző búcsúzott a 2022-es X-Faktortól az első Élő show-ban

Négy, széken ülő versenyző egyenes ágon továbbjutott a második Élő show-ba, további nyolc énekes sorsáról azonban a nézők döntöttek szavazással. Mutatjuk, hogy kik kaptak újabb esélyt, és kiknek kellett végleg elbúcsúzniuk az X-Faktortól.

 

„Te vagy az egyetlen mentoráltam eddig, akivel nem tudok előrelépni” – ByeAlex és Beretka Ádám nem találták a közös hangot

Amikor Ádám és Alex megkezdték a közös munkát és a felkészülést az Élő show-ra, a versenyző meglepődött, mert azt hitte, sokkal jobban összepasszolnak majd mentorával. Az első pár hét súrlódásokkal teli volt, amiről kisfilmjében számolt be.

 

Beretka Ádám: Anakonda (Beton.Hofi)

Beretka Ádám a 2022-es X-Faktor első Élő show-jában Beton.Hofi – Anakonda című dalát adta elő.

 

Puskás-Dallos Peti nem kímélte Beretka Ádámot: Egyáltalán nem tetszett ez a produkció

Bár a dalválasztás jó volt Puskás-Dallos Peti szerint, a vagányság és a csibészség hiányzott a produkcióból. ByeAlex szerint viszont mentoráltja abszolválta a feladatot, és ha ő lenne a dal eredeti előadója, örülne egy ilyen feldolgozásnak.

 

Íme a pillanat, amikor a 25 éves RTL nevet és arculatot váltott Véget ért egy korszak, és ezzel egyidőben kezdetét vette egy új. A 25. születésnapját ünneplő RTL Klub nevet és arculatot váltott a 2022-es X-Faktor első Élő show-ja alatt, és mostantól RTL-ként folytatja tovább.

 

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2022 második élő showjával, ahol ismét izgalmak várnak a versenyzőkre.  A nézők szavazataira pedig akkor is számítanak majd az énekesek és lánycsapat, mert újabb székes feladat után, többen fognak búcsúzni a döntőtől.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

 

SOCIAL MEDIA