X-Faktor: ketten búcsúztak

Tejszínhub

Az X-Faktor második élő showjában ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Boros Marci és Serbán Szebasztián számára pedig véget ért az X-Faktor.

 

Az X-Faktor 2022-es évadának versenyzői, a második élő showban újra kemény kihívással néztek szembe. A versenyzők 2 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket, ugyanis Boros Marci és Serbán Szebasztián a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra. A biztos továbbjutóknak fenntartott 3 székért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el az rtl.hu applikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-en keresztül leadott szavazataikkal, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az rtl.hu applikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-en keresztül leadott szavazatainak köszönhetően Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 5 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 3 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal.  Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott: Bodrogi Enikő, Helfy Alexa és a Synergy.

Boros Marci és Serbán Szebasztián számára pedig véget ért az X-Faktor.

 

Ez a két versenyző búcsúzott a 2022-es X-Faktortól a második Élő show-ban

Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin egyenes ágon jutottak tovább a harmadik Élő show-ba, ám a többiek sorsa a nézők kezében volt.

 

„Nemrég szakított velem a barátnőm” – Serbán Szebasztiánt a szerelmi csalódása inspirálta az első dala írása közben

A versenyző csalódott volt az első Élő show után, de a legnagyobb fájdalom csak akkor következett, amikor elhagyta a barátnője. Szebasztián kiírta magából az érzelmeit, és megalkotta az első saját szerzeményét.

 

Serbán Szebasztián: Angyal (saját dal)

Serbán Szebasztián a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában az Angyal című saját dalát adta elő.

 

„Nagyon hamisan énekeltél, ez nulla volt” – Serbán Szebasztián hatalmas csalódást okozott ByeAlexnek

A mentor eddig maximálisan támogatta a versenyzőt, ám most úgy érezte, hogy a második Élő show-s produkciójával egyáltalán nem robbantotta fel a színpadot. Meg is mondta kendőzetlen véleményét Szebasztiánnak.

 

Bodrogi Gyula meglátogatta unokáját az X-Faktor próbáján

Bodrogi Enikő alig találta a szavakat, amikor megpillantotta nagypapáját a tehetségkutató stúdiójában. „Sok erőt kaptam tőle, örülök, hogy ő a nagypapám” – lelkendezett Enikő.

 

Bodrogi Enikő: Happy (Pharell, Woodkid Sad Remix)

Bodrogi Enikő a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában Pharell – Happy című dalát adta elő.

 

„Annyira aranyos hangszíne van” – ByeAlex ódákat zengett Bodrogi Enikő produkciója után

A mentor szerint a versenyző nagyot vállalt Pharrel – Happy című dalával, de véleménye szerint maximálisan sikerült megugrania a feladatot.

 

„Teljesen összetörtem” – Helfy Alexa nem bírta visszatartani a könnyeit a backstage-ben

„Az első Élő show egy érzelmi hullámvasút volt számomra” – mondta a versenyző, aki durván maga alá került a múlt héten, ám most teljes mértékben felszívta magát a második Élő show-ra.

 

Helfy Alexa: Love on the brain (Rihanna)

Helfy Alexa a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában Rihanna – Love on the brain című dalát adta elő.

 

Gáspár Laci csalódott Helfy Alexában

A mentor szerint a versenyző a Válogató óta csak az első Élő show-ban hengerelte le a közönséget, most pedig ismét úgy érzi, hogy Alexa ezúttal sem győzte meg igazán. Végül a többi mentor is egyetértett Lacival, így Alexa nem kapott tőlük széket.

 

Solyom Berni tántoríthatatlanul készült fel a második Élő show-ra

A versenyző nincs igazán hozzászokva a nagyvárosi élethez, ezért a villamos csörömpölése is szokatlan zaj a számára. Ennek ellenére tántoríthatatlanul készült fel a második Élő show-ra, ráadásul a mentorával a sushit is megkóstolta a héten.

 

Solyom Bernadett: Killing me softly (Fugees)

Solyom Bernadett a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában a Fugees – Killing me softly című dalát adta elő.

 

„Ez számomra csillagos ötös volt” – Gáspár Lacit teljesen lehengerelte Solyom Bernadett

Gáspár Laci egy igazi koncerthangulathoz hasonlította a versenyző második Élő show-s produkcióját, és nem győzött áradozni az előadása után. Nem is volt kérdés, hogy Berni széket érdemel Bodrogi Enikő mellett.

 

„Boldogabb ember nem is lehetnék” – Boros Marcira rátalált a szerelem

A versenyzőt rengeteg pozitív energiával töltötték fel a rajongók, ráadásul nemrég komolyabban kezdett el ismerkedni egy lánnyal. Egy dalban írta meg gyengéd érzelmeit, amit barátnője az Élő show-ban hallgathat majd végig.

 

Boros Marci: Te vagy nekem (saját dal)

Boros Marci a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában a Te vagy nekem című saját dalát adta elő.

 

„Nagy volt rajtad a nyomás” – Így értékelték a mentorok Boros Marci produkcióját

A versenyző egy szerelmes dallal lépett színpadra az X-Faktor második Élő show-jában, ám a mentorok tetszését nem igazán nyerte el.

 

„Végre felszabadulhattam” – Puskás Peti egy különleges programmal lepte meg Kiss Kevint

A mentor egy lovas önismereti tréningre vitte el a versenyzőt, akit teljesen feltöltött a közösen töltött idő. „Sokkal nyugodtabb vagyok” – hálálkodott a versenyző, aki a második Élő show-ban az érzelmesebb oldalát szeretné megmutatni a mentoroknak.

 

Kiss Kevin: Álomarcú lány (LGT)

Kiss Kevin a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában az LGT – Álomarcú lány című dalát adta elő.

 

„Te vagy az évad egyik legnagyobb meglepetése” – ByeAlex nem győzött áradozni Kiss Kevinről

A versenyző az Álomarcú lány című dallal lépett színpadra az X-Faktor második Élő show-jában. Bár Lacinak nem igazán nyerte el a tetszését Kevin produkciója, Alex teljesen más állásponton volt, és ódákat zengett Kevinről. Erika is maximálisan egyetértett a mentortársával: „Ez az igazi előadóművészet!” – lelkendezett.

 

„Nagyon boldog voltam, amikor megláttam” – Andreea Nicoleta alig hitt a szemének

A Synergy keményen próbált a második Élő show-ra, amikor egyszer csak egy rég látott családtag bukkant fel a stúdióban. Nicoletának teljesen leesett az álla, és alig találta a szavakat.

 

Synergy: Mesélek a bornak (4S Street)

A Synergy a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában a 4S Street – Mesélek a bornak című dalát adta elő.

 

Gáspár Laci: Meghatódtam picit, hogy ennyire szeretitek egymást

Bár a Synergy nem igazán nyűgözte le a mentorokat, Laci ennek ellenére mégis kedves szavakkal illette a formációt. Szerinte ugyanis teljesen megindító, mennyire közel kerültek egymáshoz a lányok az elmúlt időszakban.

 

„Nagyon sokat köszönhetek Lacinak” – Mihályfi Luca hálát adott mentorának

A versenyző szerint a mentorával könnyen tudják venni az akadályokat, és teljes mértékben szupernek tartja a vele való közös munkát. A második Élő show-ban a vagányabb oldalát szeretné megmutatni a nézőknek, amiben természetesen Laci is a segítségére volt.

 

Mihályfi Luca: Bella Ciao

Mihályfi Luca a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában a Bella Ciao című dalt adta elő.

 

„Te vagy a műsor wonder woman-je” – Mihályfi Luca felrobbantotta a színpadot

Mihályfi Balázs lánya ezúttal is teljesen lehengerelte a mentorokat, akik nem győztek áradozni a produkciója után. „Megérdemled a sikert!” – lelkendezett Peti a közönség ovációja után.

 

Extra produkció: Alee – Noir / Aranyásó

 

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2022 harmadik élő showjával, ahol ismét izgalmak várnak a versenyzőkre.  A nézők szavazataira pedig akkor is számítanak majd az énekesek és a lánycsapat, mert újabb székes feladat után, többen fognak búcsúzni.

 

További tartalmak a műsor hivatalos oldalain:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

 

SOCIAL MEDIA