wigo néven indítja el saját márkás mobilitási szolgáltatását az AutoWallis Csoport

Hírek

Egyúttal wigo carsharing néven viszi tovább autómegosztó szolgáltatását, amelyet a csoporthoz tartozó Wallis Autómegosztó Zrt. vezet be a hazai piacon, ahol eddig az itthon október 24-én megszűnő Share Now márkát üzemeltette.

 

A wigo márkanév alatt elsőként megjelenő autómegosztást a tervek szerint a továbbiakban újabb mobilitási szolgáltatások követhetik majd.

Ormosy Gábor, az AutoWallis Nyrt. vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta: a Csoport ma már egy 16 országban jelenlevő nemzetközi vállalat, így stratégiai céljuk a márka megalkotásával, hogy megteremtsék a lehetőségét annak, hogy mobilitási szolgáltatásaik egy részét olyan egységes márkanév alá rendezzék, mely minden piacon azonos jelentéstartalmú. Az AutoWallis számára a wigo bevezetése számos olyan szinergiát bontakoztathat ki a csoport tagjai között, mint például az autóválasztás, a keresztértékesítés, az üzemeltetés, vagy a tudás- és technológiai transzfer – fejtette ki a lépés jelentőségét Ormosy Gábor.

A wigo márkanév bevezetésének első lépése a Share Now Magyarország helyébe lépő wigo carsharing elindítása. Az AutoWallis Csoport tagja, a Wallis Autómegosztó Zrt. által nyújtott szolgáltatás közel 100 ezer felhasználója számára október 19-től már letölthető a wigo alkalmazás a Google Play és az App Store áruházakban, amellyel egy jelszómegújítást követően zavartalanul használhatják majd a flottát, amelyek október 24-től lesznek elérhetőek az új applikációban, és regisztrációra is ettől a naptól lesz lehetőség.

 

SOCIAL MEDIA