Visszatér a Barátok közt is az RTL Magyarország képernyőjére!

Tejszínhub

Június 1-től az RTL Magyarország kábelcsatornája, az RTL Gold vadonatúj műsorstruktúrával kezdi a nyarat. Visszatér a legendás Barátok közt a képernyőre, a Balázs Show és a Mónika Show pedig az RTL Goldon még nem látott részekkel jelentkezik.

 

Júniustól teljesen új műsorrenddel találkozhat a néző az RTL Gold csatornán. Minden hétköznap 14 órától Balázs Show – a csatornán még nem látott, dupla részekkel – érkezik, amit 16 órától a Mónika Show, szintén dupla kábelpremierjei követnek. 18 órától az Anikó Show beszélgetései szórakoztatnak vagy éppen keltik fel a figyelmet.

Hétfőtől péntekig Barátok közt az RTL Gold műsorán

19 órától a török Szerelem van a levegőben című sorozatot sugározzuk, majd 20 órától jön a legelső részétől a legendás Barátok közt, minden hétköznap 4 epizódot adunk a rajongók nagy örömére!

Június 1-től új sávban, 22 órától követhetik a nézők a Perzselő szenvedélyek című török sorozat történéseit, majd azt követően Gáspár Győzőék életébe nyerhetünk újbóli betekintést, 23 órától a Győzike Show lesz látható az RTL Goldon.

Szombatonként, 19 órától a – Nádai Anikó vezette – Házasodna a gazda társkereső reality ad alkalmat romantikára, vasárnaponként pedig egy igazi klasszikus showműsoré lesz a főszerep: jön a Csillag születik az RTL Magyarország kábelcsatornájára.

 

Éld át újra: Az RTL legendás műsorai júniusban visszatérnek a tévéképernyőre

 

 

 

SOCIAL MEDIA