Varga Zoltán lett a lengyelországi Gremi Media felügyelőbizottságának elnöke

Karrier Kiemelt

Szeptemberben a Central Csoport 13,43 százalékos részvénytulajdont szerzett Lengyelország egyik vezető kiadójánál. A Gremi Media S.A. a részesedést követően felügyeletbizottsági elnöknek nevezte ki Varga Zoltánt, a magyar médiavállalat tulajdonosát.

 

A Gremi Media S.A. a Rzeczpospolita üzleti napilap, a Parkiet havilap, valamint számos hír- és sportoldal kiadója. A független médiavállalatban az elmúlt hónapokban szerzett részesedéssel 20,38%-os szavazati joghoz jutott a Central Csoport, amelynek tulajdonosa, Varga Zoltán komolyabb pozíciót is szerzett felügyeletbizottsági elnökként.

A lengyel médiavállalat felügyelőbizottsága folyamatos szakmai támogatást biztosít a Társaságnak. A tagok aktívan részt vesznek a vállalat értékeinek kialakításában, a termékek fejlesztésében, valamint kiemelt szempontként kezelik a társadalmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődés érvényesítését.

„A Central Csoport befektetését nagyon jól fogadta a lengyel piac, ami megerősít bennünket abban, hogy tapasztalatainkkal, valamint a minőségi és független tartalomgyártásba vetett hitünkkel támogassuk a Gremi Media munkáját. Hatalmas tudással rendelkezünk a Centralnál, ami a kollégáim szakértelmének köszönhető. Aktívan dolgozunk együtt a lengyel kollégákkal és az így megszerzett közös tudást szeretnénk felhasználni a további V4 országokban, Csehországban és Szlovákiában is. A következő szakaszban a Greminél a termékkínálat bővítése az ügyfélkör növelése és a technológiai fejlesztések kerülnek fókuszba” – nyilatkozta Varga Zoltán, a Gremi Média felügyelőbizottságának elnöke és a Central Csoport tulajdonosa.

A felügyelőbizottság vezetőjeként Varga Zoltán személyével is garantálja, hogy a Gremi Media tevékenysége a véleménynyilvánítási szabadság elvének megfeleljen, valamint ellássa közfeladat jellegét a plurális tartalmak bemutatásával.

 

SOCIAL MEDIA