Van der Wildt Nikolett és Csizmadia Ildikó a Márkamonitor rádióműsorában

Hírek Kiemelt

Mai vendégeim van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi Magyarország marketingvezetője és Csizmadia Ildikó, az FTC rövidpályás gyorskorcsolya edzője.

 

Nikolett nem először jár a műsorban a Szentkirályi Magyarország képviseletében. Másik vendégünk a rövidpályás gyorskorcsolya hazai meghonosítójának, Csizmadia Ferencnek a lánya, aki ma már edzőként folytatja a családi tradíciót. A téma, ami két vendégünket összehozta: a Szentkirályi Tehetségprogram.

Megbeszéljünk, mi is ez a tehetségprogram, mikor született, milyen megfontolásból. Kiket támogatnak, mely sportágakból, melyek a kiválasztás szempontjai, és miben áll a támogatás?

Csizmadia Ildikó beavat minket a téli sportok helyzetébe, különös tekintettel a gyorskorcsolyára: hány helyen lehet gyorskorcsolyázni, milyen eredményeket érnek el a hazai versenyzők, miért éppen a gyorskorcsolya lett sikersportág – ki ne ismerné a Liu testvérek nevét?

Beszélünk a mostani kiírásról, mit kínál a program, hányan pályáztak, kik nyertek, és persze áttekintjük a program kommunikációs aspektusait is.

Végül megbeszéljük, mit hoz a jövő, hogyan folytatódik program, mikor lesz új kiírás, változnak-e a fókuszok? Milyen versenyek lesznek a közeljövőben, mit várhatunk a támogatott fiataloktól? Nem csak az olimpiai aranyérem számít, de azért nem bánjuk, ha a program támogatottjai hoznak néhány szép eredményt.

 

Hangoljatok este 7-kor a 90.9 Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

 

SOCIAL MEDIA